Jákob Zoltán gyereke

Jákob Zoltán gyereke a „gazdag” gúnynevet kapta

A TV2 Nagy Ő következő milliárdos szívtiprója Jákob Zoltán lesz és most a Mokkában beszélt a gyerekeiről, miközben a TikTok oldalán tovább hasít.

„Először a nagyobbik lányommal fordult elő, hogy Liliána helyett úgy szólították, hogy ’a gazdag’. Ezt elmondta nekem, de ő maga nem értette, miért hívták így. Azonban úgy vettem észre, nem különösen bántotta a dolog, aminek persze örültem – magyarázta a Mokkában.

Saját bevallása szerint nincsenek gondjai a gyerekneveléssel, sőt abban még egy kicsit jobb is, mint az üzletben. Azért azt hozzátette, hogy mióta a két lány és a fiú édesanyjával szétváltak, nem megy mindig minden zökkenőmentesen.

A műsorból az is kiderült, hogy Jákob Zoltán a gyerekeivel leült már és elmagyarázott nekik néhány dolgot. Például azt, hogy „vannak olyan adottságok, tények, amikkel nem lehet mit kezdeni. Ezeket nem kell se letagadni, se eltitkolni, hanem úgy kell őket használni, hogy az előnyünkre váljon. Illetve azt is kértem, a pénzükkel soha ne kérkedjenek” – mondta Jákob Zoltán.

Hasít TikTokon

Jákob Zoli karakterét amúgy imádjuk. Minden TikTok videójának hatalmas rajongói vagyunk. Legutóbb a Bors készített vele interjút, arról is rakott fel egy szösszenetet. Megmutatta belülről a hűtőjét és mitagadás, nem volt zsúfolásig rakva. Annyit elárult, hogy minden héten főznek a barátaival, most például sztrapacska volt a menü.

De volt igazi luxusvíz is benne, Fidzsiről. „De nem az van, hogy Fidzsi miatt szeretem a vizet, hanem a víz miatt mentem Fidzsire” – fogalmazott a riportban csak „milliárdos” címkével ellátott dúsgazdag Jákob Zoltán.

@jakob.zoli

ajjaj🙈

♬ eredeti hang – Jákob Zoli

Néhány szót ejtsünk azért a szigetről is. A szigetcsoport Új-Zélandtól 2000 km-re északra, két nagy és sok apró szigetből áll. A 322 sziget közül 106 lakott. Szárazföldi határa nincs, legközelebbi szomszédjai nyugatról Vanuatu, keletről Tonga és északról Tuvalu. 860 ezer lakosával Ausztrália és Óceánia negyedik legnépesebb országa – írja a wikipedia.

Monacó

Egy másik viszonylag friss videójában meg azon lamentál, hogy Monacóban, ahova nem kísérte el Jákob Zoltán gyereke a milliárdost, milyen furcsa, hogy a városban van a Forma-1-es futam. Mondjuk az utóbbi pár 10 évben volt ideje mindenkinek megszokni, de biztos érdekes rácsodálkozni a helyszínen még 2023-ban is. Nekünk pedig a szinte emeletes házra hasonlító építkezés volt furcsa, hogy az utcák és a különböző szintek között liftekkel is lehet közlekedni. De mindenkinek más, ugye.

Mutatott luxusautósokat, akik pénzt jönnek költeni a kaszinókba. Aztán bepattant egy autóba Jákob Zoltán is. Amint valami friss dolog történik vele, jelentkezünk!

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük