Jákob Zoltán háza nem akármelyik kastély lesz
Jákob Zoltán háza nem akármelyik kastély lesz

Jákob Zoltán elmondta, hogy élnek egy milliárdos gyerekei

Jákob Zoltán már megjelent korábban a Luxushirek.hu oldalán. Ő az a milliárdos vállalkozó – Magyarország egyik leggazdagabb embere – aki a TV2 Nagy Ő című műsorának következő főszereplője lesz.

Akkor arról írtunk, hogy elkészült az új háza. Meg is mutatta jól. Pédául azt, hogy a legnagyobb gondossággal, a 2023-as trendben megfelelően rendezték be, noha nem az idén menő alapanyagot válaszották mindenhol. Elképzelni sem lehet, milyen bársony között élni, mikor idén a halványlila velúrt keresi mindenki. NA MINDEGY IS.

Most a Mokka vendége volt, ahol közelebb engedte a nézőket a szívéhez és a családjához, ugyanis arról beszélt, hogyan élnek egy milliárdos gyerekei. Fontosnak tartotta kiemelni, hogy ne azzal törődjenek, hogy majd az ő vállalkozását viszik tovább, hanem azzal törődjenek, ami nekik jó, ami örömet okoz nekik.

@jakob.zoli

Bébik

♬ eredeti hang – Jákob Zoli

Jákob Zoltán azt kizárja, hogy ne dolgozzanak, azt nem szeretné. „Nem vagyunk együtt az anyukájukkal, de nagyon jó a viszony. Szerénységre és takarékosságra neveli őket, teljesen hétköznapi közegben mozognak, tehát olyan iskolába járnak és olyan barátaik is vannak, mint a többségnek” – fogalmazott a vállalkozó.

Jákob Zoltán milliársos gyerekei család tv2 nagyő tiktok videó
Jákob Zoltán

„Helyén nvan az értékrendjük. Én is nevelem őket, azt szeretem látni, ha mosolyognak, ha látom, hogy kedvük van csinálni a dolgokat. Talán ez a jó abban, ha az embernek sok pénze van. Nem boldogít, de megadja a lehetőséget, hogy az ember azt csinálja, amit szeret” – zárta gondolatait az üzletember.

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

5 Comments

  1. Jákob Zoltán luxuslakása most feldühít minden magyart says:

    […] Jákob Zoltán, aki a gyerekei életében is azt a szemléletet próbálja erősíteni, hogy ne kérkedjenek a pénzükkel, a berendezésről beszélt és olyat mondott a luxuslakásáról, amitől kiborul minden magyar. „A lakás az olyan egymilliárd forint, a berendezés, az olyan háromszász-négyszázmillió” – mondta a Blikk stábjának. […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük