Varga Judit luxus óra válik

Emlékeztek? A most váló Varga Judit ezzel a milliós órával fotózták egy piacon

Varga Judit férje, a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója, Magyar Péter mindenkit megdöbbentett kedd este. Rövid posztban arról számolt be, hogy vége a házasságuknak és válnak. Az életükben korábban felbukkant egy óra. Mutatjuk.

Most emlékezzünk meg a Luxushirek.hu szempontjából fontos momentummal a 18 éves kapcsolatukról. 2022-ben Varga Judit volt az egyik, aki bejelentette, hogy a kormány bevezeti az árstopot. Meg is jelent az egyik piacon, ahol bőszen mutogatott, a fotós meg kattintott.

A csuklóján ekkor tűnt fel a nagyjából másfél millió forintot érő Cartier Clé de Cartier óra. Korábban a 444-nek Magyar Péter azt írta, hogy a luxusórát ő vásárolta a miniszter 40. születésnapjára. Akkor az RTL megnézte, hogy az értékes szerkezet a gyártó oldalán 5500 euróért volt feltüntetve. Ez mostani árfolyamon nagyjából 2 millió forint – írta a lap.

cle de cartier varga judit óra
Varga Judit luxusórája

Varga Judit előtt itt nálunk legutóbb Balogh Levente kapcsán esett szó az órákról. A „Beszéljünk órákról” csatorna a TikTokon ugyanis videót készített az üzletember kiegészítőjéről.

De nézzük is pontosan mit írtunk. Amit Balogh Levente kezén láthatunk, az egy Rolex Sky-Dweller, tömör rózsa arany tokban érkező, fehér számlapos luxus, világjáró óra. Képes két időzóna mutatására is.

Itt van Hegedüs Éva (legbefolyásosabb magyar nő) órája

Balogh Levente Rolexének az ára elég borsos, 50 ezer euró fölött van, ami jelenlegi árfolyammal számolva is közel 20 millió forint. Varga Judit órája tehát a közelében sincs.

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük