sztárban sztár jegy ár tv2 élő döntő

Drágább a jegy a Sztárban sztár döntőjére, mint egy 3 napos török utazás

A Blikk írta meg, hogy már árulják a jegyeket a TV2-n futó Sztárban sztár című produkció döntőjére. Nem is akármilyen áron.

A lap arról cikkezett, hogy aki az utolsó adást élőben akarja megnézni, annak 39.990 forintot kell kifizetnie. Nekik egy zenei mendzser azt mondta, hogy az exkluzivitást kell megfizetni a jegyárban. Ráadásul szerinte alig pár tucat jegyet árulnak majd mert a stúdió nem túl nagy.

„A TV2 idén is értékesít jegyeket az élő show-műsorokra, így a Sztárban Sztárra is. A nézők a stúdióban megtapasztalhatják egy ilyen nagyszabású tévéshow különleges atmoszféráját, közelről láthatják az előadókat, műsorvezetőket. A stúdióban az ülőhelyek száma korlátozott, így nagy rájuk az igény. Az árakat minden évad elején több tényező alapján határozzuk meg, köztük a rendelkezésre álló ülőhelyek száma” – írta a lap megkeresésére a TV2 sajtóosztálya.

De mire lenne elég ez a pénz egyébként? Gyorsan felmentünk az Utazómajom Facebook-oldalára és egyetlen görgetés kellett csak, hogy találjunk valamit. Törökország: 3 napos utazás Isztambulba 38.930 Ft-ért. Bizony, ez egy ezressel konkrétan olcsóbb, mint a műsor megtekintése.

De van más is. Aki a tengerhez vágyik, annak akad 3*-os hotel Ibizán félpanziós ellátással napi 14.500 Ft/fő/éj áron. A TV2 produkciójának árából majdnem három éjszakát lehet eltölteni ott. A hotel több medencével felszerelt, gyerekek és felnőttek számára is tökéletes választás. A szálláshely közvetlenül a homokos tengerparton mellett helyezkedik el – írja az Utazómajom.

A Blikk mással hasonlította össze. Ők azt írták, hogy 27 200 forintért árulták az állójegyeket a Guns N’ Roses budapesti koncertjére, amit 2023. július 19-én tartanak, 17 évvel azután, hogy utoljára felléptek az országban. Van tehát bőven összehasonlítási alap. Azt pedig mindenki eldönti magának, hogy a Sztárban sztár vagy ezek érnék meg jobban.

Olvastad? Itt van 3 olcsó utazás, csapj le rá!

Hasonló cikkek

Comments

Comments are closed.