f1 hungaroring mogyoród vip jegy ár

F1: ez a legdrágább jegy a Magyar Nagydíjra

A hétvégén tartották az F1 Ausztrál Nagydíját. A magyar rajongóknak persze a legnagyobb öröm, amikor a Hungaroringen bőgnek fel a motorok. Akik a helyszínen akarják megnézni a versenyt, azoknak mélyen a zsebükbe kell nyúlni. Akik pedig luxus körülmények között óhajtják eltölteni a hétvégét, azoknak nem is elég egy zseb.

A hvg.hu korábban arról az örömteli fejleményről számolt be, hogy az F1 magyar futamán a legolcsóbbak a jegyek. A úlius 21-23 között megrendezendő mogyoródi futamra 184 dollárért (64 ezer forint) lehet bejutni, ezt követi a 265 dolláros (90 ezer forint) Bahrein, illetve a 276 dolláros (96 ezer forint) Ausztrália.

Van azonban egy fejlemény, ami az igazán gazdagoknak remek hír. Lesznek VIP-jegyek is. Nézzük is a kettő kategóriát ebből.

Az egyik a háromnapos Paddock Club jegy. Amit tartalmaz, az többek közt a Pit Lane séta és egy vezetett Paddock túra. A lap azt írja, hogy a Paddock Clubban történő ültetett étkezést is felvonultató különleges belépő ára mintegy 2,5 millió forint.

Van azonban egy még ennél is drágább jegy. Az igazi F1 rajongó vehet háromnapos Legend jegyet is. Ez mintegy 3,7 millió forintért Paddock belépőt is tartalmaz. Lehetőséget biztosít arra, hogy tulajdonosa a futam leintését követően a pódium közvetlen közelében élhesse át a győzelmi pillanatokat – olvasható a cikkben.

Ezt olvastad? Ilyen luxusautói vannak az F1 sztárjainak. Amikor versenyeznek az emberi teljesítőképesség, a fizika és az autók technikai képességeinek a határait feszegetik.

Olyan gépekben ülnek, amelyek a maximális teljesítményre vannak hangolva. De mit csinálnak a magánéletben? Íme Max Verstappen autója. A többiért kattints a linkre!

Max Verstappen Ferrari SF90
Max Verstappen (Ferrari SF90)

Kiemelt címlapkép forrása: hvg.hu

Hasonló cikkek

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük