két nő hajón áll a tengeren
Kata a Kőgazdag fiatalok egyik szereplője és nem ül bele akármibe

Kőgazdag fiatalok provokálják az akciókat bámuló átlagembert! A csodaszép Kata nem ül be 20 millió alatti kocsiba, mert az olyan, mint egy traktor

Na ők kőgazdag fiatalok! Mészáros Lőrinc példáját követve többen is úgy döntöttek, hogy szemérmetlenül jól fognak élni. Magyarország pedig a lehetőségek hazája a TV2 pedig meglovagolja mindezt egy reality keretein belül.

A csatorna eldöntötte, hogy műsorra tűzi a Kőgazdag Fiatalok című műsort. Olyan nyalánkságok vannak benne, mint például az ingatlanközvetítő Kata.

„Legalább egy felső kategóriás autó árát már elköltöttem magamra, de nekem ez teljesen megérte. Nekem egyáltalán nem mindegy, mivel közeledek. Szerintem egy húszmillió alatti autó olyan, mintha egy traktorban ülnék. Nagyon nem minőségi.”

– fogalmazott a szépség a beharangozó videóban. Elmondta, hogy neki a pénz csak egy eszköz, de biztonságot ad neki.

Azért nem minden a pénz, mert kiemelte, hogy csak valami nagyon ronda nő lehet a szomszédja. Nem fejtette ki egyelőre, hogy miért, de attól tartunk, ezt is megtudjuk.

Persze a Vastagbőr Facebook posztja alatt megindult az osztás:

„Ez annyira fontos és aktuális! Ismét tudunk a lényegre koncentrálni! A kukázók, a nyomorban élő magyar honfitársaim nevében körmömet rágva várom a műsort.” – fogalmazott egyikük a kőgazdag fiatalokról.

És egy másik:

„A mai Magyarorszag: “Kurucos dacban, meg prolihergelesben forgatott, kulturharc tuzen kirantott feudalis ellenforradalom!” (Puzser Róbert) Es milyen igaza van.”

Ezt olvastad? Medveczky Ilona megválik a luxusvillájától.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük