Vajna Tímea piros ruhában szexin kacéran néz a kőfal előtt
Vajna Tímea elképesztő Dior szettet villantott

Vajna Tímea most olyat villantott, hogy kiég a szemed a gyönyörtől! Így reagált az Instagram népe

Vajna Tímea Inspirálódik és szerencsére megosztotta Instagramon is az eredményt. Ahogy mondani szokták ilyen körökben: villantott. Főszerepben a luxus Dior márka.

A Luxushirek.hu oldal is sokat foglalkozott Mészáros Lőrinc NER-lovag és Várkonyi Andrea 2023-as jachtos turnéján. Szinte nem volt olyan hely, ahol nem fordultak meg, ráadásul Hadházy Ákos azt is kiszúrta, hogy a TV2 volt híradósa egy 1,6 milliós Dior szett volt. Erre nyilván a Hell jegeskávéval spórolt Magyarország leggazdagabb emberének felesége.

No, elég az hozzá, hogy Vajna Tímea szeme felcsillant, valószínűleg megirigyelte a szerelést, mert a Nyugat.hu kiszúrta, az üzletasszony is ilyen outfitben pózol új Instagramra feltöltött fotóin.

Nekünk itt elég is ennyi ebből, azt majd az Origo vagy a Ripost megírja, hogyan és hol tette ki a nőiességeit Andy Vajna özvegye. Egyébként érdekesség, hogy a Kőgazdag fiatalok Katája még nála is nagyobb menő. Ő ugyanis azt állította a bemutatkozó kisfilmjében, hogy a 2 milliós szett neki alap.

Nézzünk is pár kommentet Vajna Timi Instagram oldaláról. az egyik rajongó szerint:

„Neked jobban áll, mint Andinak”

Rövid, tömör, a lényeget eltaláló hozzászólás.

DrBundas azt írja: „Na itt szívesen szétnéznék! Sok a naturista paradicsom?” Gondoljon bármire is.

„Csinos, és szép. A comments ne törődjön. Legyen ön maga.” A lényeget értjük, Stefan többszörös megerősítést is küldött a tört magyarsággal megosztott hozzászólásában.

Hasonlóan jókat kívánunk mi is neki!

Ezt olvastad? Medveczky Ilona úgy tűnik, eladja a luxus házát.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük