Mészáros Lőrinc
Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

Pofátlanság? Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea nem vegyül a pórnéppel, itt a bizonyíték

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea egy helikopter körül ólálkodott Szegeden.

A milliárdos magyar vállalkozót és kedves feleségét egy luxus helikopterből látták kiszállni Szegeden – írta meg a Szegeder. És ha nem valamilyen forgatás helyszínére csöppentek, akkor bizony nagyon úgy tűnik, hogy az egykori gázszerelő és volt TV2-s kedvese helikopterrel érkezett a Tisza-parti városba.

Egy szemtanú beszámolója szerint testőrök gyűrűjében szállt be a NER egyik atyaúristene egy kisbuszba a repülőtéren. Az OE-XWY lajstromjelű, osztrák tulajdonban lévő bérgépet két sötétített üvegű Mercedes, egy kisbusz és egy szedán várta – írta a lap.

A sötétített üvegek miatt nem lehetett pontosan látni, hogy kik ültek a kihajtó két járműben, de egy dolgozó elmondta, hogy legutóbb, amikor tavasszal ballagásra érkezett Mészáros Lőrinc és Várkonyi, két ilyen Mercedest látott a reptéren. Az egyik külföldi szemtanú azt megerősítette, hogy a gyönyörűséges hölgyet vélte felfedezni.

Úgy tűnik tehát, hogy már az utakon sem terveznek a pórnéppel vegyülni. A nyaralást már sikerült megoldaniuk, amikor egy méregdrága jacht fedélzetén hánykolódták végig a 2023-as meleg évszakot. Így néz ki tehát a dúsgazdagok élete, földön, vízen, levegőben.

Ezt olvastad? L.L. Junior 100 milliós autója nem fér be a garázsba.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük