Lewis Hamilton iwc óra miami
Lewis Hamilton az IWC órában

Csak Lewis Hamiltonnak van ilyen órája a világon

Lewis Hamilton nem megy a szomszédba a különcködésért. A Firstclass.hu pedig azt írja, hogy az F1 sokszoros világbajnoka megint „lebukott”. Nézzük, mivel.

Napokkal az IWC különleges és exkluzív óraszíjának bemutatója után, a Mercedes pilótájának a csuklóján már más csillog a zuhanyhíradó szerint. A lap azt írja, hogy ez így persze önmagában még nem lenne hír, de van egy csavar a történetben.

Olyan luxuskaróráról van viszont szó, amit hivatalosan egyelőre be sem mutatott a luxus márka. A svájci gyártó márkanagykövetének kezén az IWC Big Pilot Perpetual Calendar „Top Gun” Lake Tahoe Edition nevű órát szúrták ki a rajongók a hétvégi amerikai futamon Miamiban.

Érdekesség, hogy a fehér színű, 46,2 mm-es kerámiatokkal és gumiszíjjal ellátott Top Gun-órájának szerkezetét a svájci márka egyik legbonyolultabbjaként jellemzik. Egyelőre annyit tudni, hogy idén a nagyközönség számára is elérhatő lesz.

Lewis Hamilton órája az idő mellett a dátumot is mutatja, ráadásul a Föld északi és déli féltekének örök holdfázisáról is jelentést ad.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük