egy férfi fekete ingben ül és mutogat egy stúdióban egy narancssárga kanapén a férfi rácz jenő séf a konyhafőnök sztárja
Rácz Jenő órája mindenkit elbűvölt, az instagramon mutatta meg

Rácz Jenő luxus órája vagy a felesége szexibb ezen a képen? Nehéz eldönteni, a Konyhafőnök darabja után sóvárog mindenki

Rácz Jenő csuklójával már foglalkoztunk korábban, pontosan a Konyhafőnök egyik szuperséfjének azon lévő luxus órájával, most azonban fejlemények vannak ezen a fronton, tehát újra megtesszük, mert kikerült felesége Instagram oldalára egy fotó. És ez bizony egy Hublot Spirit of Big Bang.

A Bors azt írja, hogy Rácz séf nemcsak a főzés nagy szerelmese, hanem a karórákat is gíűjti. Mi nem vagyunk ennyire járatosak az életében, de ha ők mondják… Az egyik új családi fotóján ki is szúrtak egy szép darabot és már nyitották is böngészőt, hogy gyorsan megtudják, mi ez és mennyibe kerül.

Mutatjuk is, mire jutottak.

Az eddig még nem látott óra, amit Gyuricza Dóra és Dallos Bogi és Puskás Peti körében mutatott Rácz Jenő Instagramon, csillagászati áron kapható – írják. A darab egyébként egy Hublot Spirit of Big Bang, aminek az ára nyaldossa a 20 millió forintot is. Az üzletember elmondta, hogy ez az első gyémánttal kirakott éke.

NINCS FÉRFI, AKI NE SÓVÁROGNA UTÁNA

A cég egyébként együttműködést is kötött a konyhafőnök egyik sztárjával, de egy interjúban kifejtette, hogy ő bizony ezen kereteken kívül akar hozzájutni a nagyfiú órához. Szerencsére úgy tűnik, talán sikerült neki.

Ezt olvastad? Várkonyi Andrea mesesézpet és brutál drága luxus ruhát villantott.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük