Jacob Arabo timeless treasure luxusóra

Megmutatták a világ egyik legdrágább óráját – ennyi az ára

A luxus óra világa folyamatosan elvarázsol minket. Ráadásul aktuális is a téma, mert mosta tartják Genfben a Time To Watches elnevezésű órakiállítást. Az esemény amúgy bolondok napjáig tart és 55 gyártó képviselteti magát.

Történt is egy egészen elképesztő dolog. Jacob Arabo ugyanis saját magán mutatta meg a világ egyik legdrágább férfi óráját. Nemes egyszerűséggel Timeless Treasure névre keresztelték a sárga arany kiadást.

Nem véletlenül, mert ahogy a Beszéljünk órákról TikTok csatornáján elhangzik, 425 darab, különleges megmunkálású kő került rá. Ezeknek a csiszolása több évet vett igénybe.

Az óra ára sem csekélység, ugyanis 20 millió dollárba, vagyis mintegy 7,1 milliárd forintba kerül. Ezt érdemes összevetni azzal, hogy a mostani lottónyereményből kettőt kellene elvinni ahhoz, hogy be tudj szerezni egy ilyen darabot.

@beszeljunkorakrol A világ egyik legdrágább óráját mutatta be saját magán tegnap Jacob Arabo Genfben a Watches&Wondersen! Ez a Jacob&Co Timeless Treasure! #órák #karóra #beszéljünkórákról #watchesandwonders #jacobarabo #jacobandco ♬ eredeti hang – Beszéljünk órákról

Ezzel az árral az óra a világ egyik legdrágább darabja lett. Most a negyedik helyén tanyázik a Jacob&Co Timeless Treasure nevű luxus darabja.

Ezt láttad? Nézd meg Rácz Jenő Patek Philippe óráját is!

Hasonló cikkek

Comments

Comments are closed.