világ legdrágább óra beszéljünk órákról Graff Diamonds Halkucination

Tudtad? Ez a világ legdrágább órája

A Beszéljünk órákról TikTok csatorna folyamatosan szállítja a jobbnál jobb témákat. Múltkor azzt énekeltük meg, milyen óra van Gáspár Lacin, most pedig itt a világ legdrágább darabja.

Sokan azt gondolnák elsőre, hogy Paul Newman Rolex Daytonája a világ legdrágább órája. Nos, a szakértő szerint ez nagyon távol áll a valóságtól. Miért? Nos azért, mert a Graff Diamonds Hallucination lesz a helyes megfejtés.

Hogy mennyit ér az óra? Az ára nem csekélység, mert 55 millió dollárért lehet hozzájutni, ami hozzávetőleg 21 milliárd forint. Tehát, ha veszünk egy 3 milliárdos lottónyereményt, akkor azt hétszer kellene megnyerni, hogy megvehessük. Úgy tűnik, földi halandó ezt nem nagyon fogja megvásárolni.

@beszeljunkorakrol Tudod, hogy melyik a világ legdrágább órája? Tippeld meg kommentben! #órák #karóra #legdrágább #rolex #graffdiamonds #paulnewman ♬ Ava Max-Salt – 明洋

Legutóbb akkor foglalkoztunk legutóbb órával, amikor Gaáspár Laci csuklójára vetettünk néhány pillantást. Az ATV kérdésére akkor a Beszéljünk órákról csatorna elmondta, hogy az énekes egy közel 6 millió forintos Rolex órát visel, ami közel sem a legdrágább.

A sztárról egyébként megtudhattuk már korábban, hogy cipőre közel sem költene ennyit. Pachert Balázs kérdésére azt mondta, hogy olyan 2 ezer euró az az összeg, amit még hajlandó lenne mondjuk egy Sneakerre költeni.

Hasonló cikkek

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük