rolex modell 2023 fotó

Nem várt órákat kezd árulni a Rolex – fotók

Ha luxus karék, akkor sokaknak elsőre a Rolex óra jut eszébe. Nem véletlenül. Az egyik legismertebb márka a piacon, akiknek viszonylag jól behatárolható elképzelésük van arról, milyen órákat dobnak piacra. Úgy tűnik, egészen 2023-ig volt ez így.

Az Igenyesferfi.hu azt írja, hogy előrukkolnak ugyanis néhány érdekes számlappal. A napokban tartották a Watches and Wonders nevű rendezvényt, ahol bemutatták a legújabb Rolex órákat és a rajongók ezúttal sem lehetnek szomorúak.

Elsőként nézzük, mit kell tudni röviden péládul a Cosmograph Daytona óráról. A tokot és a füleket úgy alakították át, hogy a fényvisszaverődések jobban kiemeljék a modell hat évtizede domináló kontúrjait, míg az új anyag és színkombinációk kiemelik a számlapok és a számlálók, illetve a gyűrűk közötti kontrasztot – írja a lap.

A Perpetual 1908 karcsú, 18 karátos sárga- vagy fehérarany tokkal és részben domború, részben finoman bordázott lünettával rendelkezik. A Rolex fotóján jól látszik, hogy a fehér vagy fekete színű számlapokon arab számokkal tüntették fel a 3, 9 és 12 órát, 6 óránál pedig egy másodpercmutatót helyeztek el – számolt be a szakértő oldal.

Perpetual 1908 rolex óra

Perpetual 1908 Rolex óra

Végezetül lássuk egy másik Rolex óra, a Sky-Dweller 2023-as változatát. A világjáróknak szánt darab mostantól fehér Rolesor (kéttónusú arany és acél) változatban kapható. Mentazöld számlappal rendelkezik és egy 18 karátos Everose aranyból készült változatról beszélünk.

A számlapja ennek teljesen új, kék színárnyalatú és most először elérhető egy 18 karátos fehérarany változat is Oysterflex karpánttal – olvasható az Igenyesferfi.hu összeállításában.

A Watches & Wonders kiállításról mi is szót ejtettünk már az oldalon, hiszen Jacob Arabo megmutatta a világ egyik legdrágább óráját. A nemes egyszerűséggel csak Timeless Treasure névre keresztelt sárga arany kiadás ára egészen elképesztő. 20 millió dollárt kell kiperkálnia annak, aki a csuklóján szeretné tudni.

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük