Várkonyi Andrea zöld ruhában mosolyog hosszú szőke haja van amit fog
Várkonyi Andrea elképesztőt villantott! Ez az igazi luxus ruha

Várkonyi Andrea olyat villantott a testén az arcodba, hogy képtelen vagy nem odanézni

Várkonyi Andrea és dolgos férje, a napi tucatnyi órát serénykedő Mészáros Lőrinc éppen Monacóba csónakáztak el a luxus jacht fedélzetén. Tudjátok, aminek egy tank üzemanyaga 86 millió forint körül van. Most bekerült a ruha is a képbe.

No, elég az hozzá, hogy lefotózták a TV2 korábbi híradósát és nem akármit villantott bele minden magyar arcába az asszonyság. Hadházy Ákos írt is egy posztot Facebookon arról, hogy tényleg viszonylag jól tűri a válságot a magyar. Illetve hát ugye, van az a réteg…

Egyik olvasója ugyanis végzett egy kis elemzést kaszinók és a szerencsejáték városában a jacht fedélzetéről partra szálló Várkonyi Andrea ruházatáról. Belőtte az egykori tévés pólójának és rövidnadrágjának árát, ami – kapaszkodni tessék –

másfél millió forint.

Hagyunk egy kis időt feldolgozni. Aki képes folytatni az olvasást, az megtudhatja, hogy Hadházy szerint Mészáros Lőrinc felesége a Dior divatház idei nyárra kiadott ruha kollekcióját viselte – vette észre a hvg.hu.

A felső 2750 euró, a hozzá illő rövidnandrág pedig 1650 euró, a táska és a cipő nem azonosítható be.

Várkonyi Andrea ruhájával kellemes szórakozást kívánunk Augusztus 20-án az árstopos pereccel és luxus sörrel minden kedves olvasónknak.

Ezt olvastad? Elképesztő kúriára bukkantunk Magyarországon.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük