kúria tokaj hegyalján
A kúria kívülről Tokaj-Hegyalján

Pszt! Igazi titkos ékszerdoboz belül ez a történelmi luxus kúria Tokaj-Hegyalján – fotók

Tokaj-Hegyalja vonzó lehet mindenkinek, aki szereti romantikát és a jó borokat. No meg a szép házakat, esetleg az olyan történelmi kúriákat, mint az, amit most találtunk.

A 400 négyzetméteres ingatlan – nem tévedés – 1773-ban épült. Nem kell azonban megijedni, mert 2014-ben teljeskörű felújítással varrták fel a ráncait. Az alapterülethez kettő hálószoba tartozik, valamint az épület „L” alakú, az utcafronti részen tágas tárgyaló, étkező, konyha és iroda lett kialakítva.

Az ingatlan hátsó szárnyában pedig várja a pihenni vágyókat a 2 db lakosztály. A Richlife.hu azt írja, hogy kiváló műszaki és esztétikai állapotban van. És akkor jöjjön az a részlet, ami a borkedvelők kedvence lesz.

Borospince a luxus kúria alatt

Alatta egy kiváló állapotú, jól szellőző pince található, bortrezorral. Ez alkalmas bor tárolására, de méretei miatt kóstolótér is kialakítható, akár nagyobb társaságok számára is. A hossza több, mint 23 m és 6 m széles.

Mindezért azonban elég borsos árat kell fizetni. Valamivel több, mint 377 millió forint az ára jelenleg, ezért azonban olyan lakhelyet kapunk, ami akár befektetésnek is jó lehet. A 18. századi nemesi kastély képét ma is őrző villa egy 2386 négyzetméteres telken fekszik, az ország legdinamikusabban fekvő borvidékén.

Nézzünk is gyorsan néhány fotót a luxus kúriáról!

A Tokaj-Hegyalján épített kúria, ami belül már luxus jegyeket csillogtat
Remek alapanyagokból megálmodott fürdőszoba
Stílusos konyha
A borospince
A kert önmagáért beszél

A képeken persze látszik, hogy lesz még vele dolga az új tulajdonosnak. Viszont az ízlésesen kialakított konyha, a gyönyörű anyagokból felépített fürdőszoba, a borospince és maga a csodás kert remek kiindulópont annak, akinek van pénze, ideje és idegrendszere tökéletesíteni ezt a titkos ékszerdobozt Tokaj-Hegyalján. (A képek forrás a Richlife.hu)

Ezt olvastad? Nézd, milyen luxus vár Dubrovnikban.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük