Magyar Péter
Magyar Péter luxusórája szolgáltatta a legújabb témát

Itt van Magyar Péter eddigi legnagyobb villantása. Nem szabad kihagyni!

Magyar Péter napok óta a rivaldafényben van. Varga Judit exférje akkor jött ki igazán a napra, amikor lemondott Novák Katalin és a férfi egykori felesége is.

Mi most azért írunk róla a Luxushirek.hu oldalon, ugyanis a Mandiner kiszúrt a csuklóján egy luxusórát. A legutóbbi Facebook-bejegyzésében a borsodi szegények miatt aggódó üzletember a Partizán interjúja közben egy milliós luxusórával a kezén volt látható a lap cikke szerint.

Elemzés Magyar Péter órájáról

A Beszéljünk órákról csatorna készítője ezúttal Instagramon szakértette meg a szépséget. Több tipp is elhagyta a száját a videóban. Érdemes megnézni az egészet:

A Beszéljünk órákról legelső tippje az a Jaeger-LeCoultre egyik különlegesebb darabja volt, de játszott még nála az IWC egyik órája is, de egy Patek Philippe is bekerült a képbe, de elhangzott a TagHauer és a Hamilton gyönyörű luxusórájának is a neve.

A keresési feltételeknek a Longines órája felelt meg a legjobban, aminek a piaci ára olyan 3000 euró környékén mozog jelenleg, vagyis nagyjából 1,1 milliónál valamivel olcsóbban lehet megvenni.

Magyar Péter reagált egyébként Facebookon az elemzésre és a Mandiner cikkére, mégpedig azt írta az órájáról, hogy:

„Egyébként nagyon szeretem ezt az órát, most kellett először javíttatni (az ára 3000 euró volt).”

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük