Jákoöb Zoltán milliárdos üzletember a Crydtal Nails tulajdonosa
Jákob Zoltán érdekes videót mutatott

Ledobta az atomot a körömisten! Jákob Zoltán élethosszabbító kezelést kapott

Jákob Zoltán, amikor éppen nem a szerelmet és a feleségét keresi, akkor kőgazdag. Nem úgy, mint a TV2 korábbi műsorában a fiúk és a lányok, a körömisten úgy igazából az. Mutatjuk is, milyen kiváltsággal jár mindez.

A körömisten a Blikk beszámolója szerint a minap Svájcban járt. A hírek szerint nem az egyik bankot látogatta meg és nem is kifejezetten síelni indult az alpesi országba. De akkor mit keresett ott Jákob Zoli?

Élethosszabbító programra jöttem Svájcba, az ebben leghíresebb klinikára” – kezdte az Instagramon közzétett videójában Jákob Zoltán, amit a lap szúrt ki.

És hogy mit jelent ez pontosan? „A súlyomból fogok veszíteni, revitalizálni és méregteleníteni. Kapok majd egy étrendet, táplálékkiegészítőket, beállítanak egy sport aktivitást. Ez egyben egy tanulmányút is nekem, mert nemsokára indulok egy táplálékkiegészítő márkával, amiben több szakértő segít nekem és most ők is itt vannak velem. Az a célom, hogy megtanuljam azokat a dolgokat, ami a tudomány mai állása szerint a legfejlettebbek”

– hangsúlyozta a körömisten.

Jött persze néhány megfejtés a kommentszekcióban is Jákob Zoltán élethosszabbító kezelésére. Szemezgessünk ezek közül néhányat.

Andrea szerint: „Az élethosszabbító program neve: pénz”

Azután itt van egy másik hozzászóló, Tünde.

„Nagyon ügyes vagy! Mindig olyat csinálsz, amivel az emberek életét is jobbà teszed!” – még nem volt időnk eldönteni, hogy viccelt-e.

„A minőségi élet a minőségi étellel és stressz mentes életvitellel kezdődik. A plusz az egészben ha mentálisan és fizikálisan is boldog vagy és erős ! Erre jön a jó genetika meg a tudatossàg, környezetvédelem ! Hajrá Zoli!” – zárta a beszélgetést @SM780801.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük