Jákob Zoltán üzletember szemüvegben
Jákob Zoltán a Nagy Ő után elkezdett jótékonykodni. De volt, akinek nem tetszett!

Mindenki erre várt! Jákob Zoltán elárulta, mi lesz a Nagy Ő-ben

Jákob Zoltán szereplésére nem kell sokat várni. Ma (október 9-én) este nem sokkal 21 óra után elkezdi megkeresni a párját 2023-ban a TV2 Nagy Ő című tévéműsorában.

Az emberek természetesen már nagyon izgatottak, hogy Magyarország 39. leggazdagabb embere szerelemre, esetleg feleségre talál-e a luxusbirtokon. Nos, elöljáróban maga a főszereplő, a Crystail Nails kitalálója próbálta felkorbácsolni az indulatokat és az érdeklődést az Instagram oldalán.

„Talán most majd azok az emberek is kicsit jobban megismernek, akik eddig a social médiából ítéltek meg engem. Köszönök mindent a szervezőknek és a stábnak! Mindenkinek jó szórakozást a műsorhoz, remélem tetszeni fog”

– fogalmazott a dúsgazdag üzletember.

Arról is beszélt, hogy mi lesz a Nagy Ő-ben: rengeteg fordulat, humor és dráma! Izgatottan várjuk. Előtte azért még gyorsan elolvastunk egy interjút vele a 24.hu oldalán. Több dologról beszélt, például arról is, hogy azt már elfogadta, hogy sokan a pénzéért is szeretik. Ez már nem bántja, nem törődik úgy vele, csak közben a benne lévő Zolit is kedvelje egy kicsit az illető – mondta a sikeres vállalkozó.

Nagy vihart kavar majd a Nagy Ő 2023

Vannak persze Jákob kommentelői között olyanok, akikne máris elegük van. „Jajjj Zoli! Elég volt az az 1-2 perces bejátszás amit láttam. Az a nő a házasodna a gazda c. műsorból! Tudom, hogy már leforgattátok ezeket. Nincs jó benyomásom ezekről a nőkről. Mindegyik szerencsevadász.” – fogalmazott egyikük.

Meglátjuk, de most térjünk vissza a beszélgetéshez. Elárulta, hogy egy zsákfaluból származik, a szülei keményen dolgoztak azért, hogy tisztességesen éljenek. Mezőgazdasággal foglalkoztak.

„Apámék paprikát termesztettek, bevállalták a környék összes paprikaföldjét terményért cserébe. Átvállalták a lusta emberektől, ilyenek voltak. Szorgalmas, karakán emberek, sajnos már nem élnek”

– mondta a lapnak Jákob Zoltán.

Ezt a képet erősítette a Nagy Ő 2023-as részének főszereplőjéről egy kommentelője is. „Én nagyon jószívű, két lábbal a földönálló, empatikus embernek ismertelek meg, bármennyire is ferdít a social média. Remélem, hogy a műsor által még többen rájönnek, hogy te nem egy beképzelt, polgárpukkasztó ember vagy hanem egy érző szívű, őszinte, full normális ember.” – írta Jákob Zoltán Instagram oldalán.

Ezt olvastad? Elképesztő dolog történt a határon.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük