Jákoöb Zoltán milliárdos üzletember a Crydtal Nails tulajdonosa
Jákob Zoltán érdekes videót mutatott

Szörnyű jövőt jósol Jákob Zoltán a kőgazdag fiatalok szereplőinek, ha ezt a hibát elkövetik

Jákob Zoltán a TV2 Nagyő című produkciójának főszereplője az egyik leggazdagabb magyar. Mögötte azonban óriási teljesítmény van, hiszen felépítette a Crystail Nails birodalmat. Most elmondta a véleményét a Kőgazdag fiatalok szereplőiről, még az 5. rész előtt.

A párkereső reality milliárdos üzletembere a Ripostnak azt mondta, neki zavaró, ha egy szülő ennyire és ilyen módon kényezteti el a gyerekét. Furcsának találja, hogy így hivalkodnak olyan javakkal és pénzekkel, amit nem ők, hanem nagy valószínűséggel a szüleik teremtettek meg. Annál is biztosabb, hogy így van, mert a vagyon mögötti teljesítményt soha nem említik.

A lapnak azt is pedzegette, hogy ő más utat választott a nevelésükkel kapcsolatban és az eddigi tapasztalatai alapján jól is tette.

Rossz úton járnak a szereplők a Kőgazdag fiatalokban?

„Ma a céljaimhoz vezető út megtétele sokkal nagyobb örömforrást ad, mint maga a cél elérése. Ehhez persze érni kell, vagyis át kell menni egy nagyon komoly tanulási folyamaton és ezen a Kőgazdag Fiatalok is át fognak menni, különösen akkor, ha elkezdenek a saját útjukon járni és megszerzik az első, önerőből megszerzett millióikat, netán milliárdjaikat. Ha nem így lesz, akkor el fogja őket érni a telítődés állapota, ami komoly önértékelési zavarokhoz vezethet.”

– vázolta fel a baljós jövőt Jákob Zoltán a TV2-s trash reality szereplőinek.

A sikeres üzletember – aki néha maga sem tudja hány millióért bérel lakosztályt – elmondta, hogy a lányai soha nem akarnak kitűnni a többiek közül az iskolában. A fiánál szerényebb embert pedig nem ismer a Földön.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük