Metta és a cica
Metta és a cica

Brutális alázás! Elokádta magát egy kommentelő a TV2 gazdag sztárjától

A TV2-n, Metta főszereplésével is futó Kőgazdag fiatalok című műsorának egyelőre vége. De az utóbbi időben több cikk is született arról, hogy mire is mennek el milliók a zsebükből. És bizony nem akciós farhátra. Így él egy szupergazdag magyar családban a cica és a kutya!

Azt még talán a cicájuknak sem vennék meg Mettáék. A Blikk Rúzs most éppen arról cikkezett, hogy igazi luxuskörülmények veszik körbe a házikedvenceiket. De miről is van ponotsan szó?

A tévéműsor egyik közönségkedvence, Metta, cicájának még a legdrágább ételeket is megszerzi.

„Például nagyon válogatós. Szóba sem jöhet, hogy beszaladjak a boltba holmi száraz tápért neki.”

– mesélte korábban a TV2 szépsége.

Míg tehát mások kuporgatják a pénzüket, hogy a hónap végén is tudjanak tisztességes módon élni ebben az inflációs környezetben, vannak azok a szerencsések Magyarországon, akiknek semmi sem elég drága.

Dulin Metta egyébként az Instagram-oldalára is rakott képet, amin a cicussal közösen szerepel:

Nem lehet tudni, hogy miért, de a rajongók egyből neki is estek. Olyan rondaságokat írtak neki, hogy „hányni tudnék tőled”, vagy éppen a „nem tudom eldönteni, hogy a macska vagy te vagy rondább” szöveget kapta.

Más úgy fogalmazott, volt egy kutyája, akit Mettának hívtak, de olcsóbb és szebb is volt. Érthetetlen ellenszenvet váltott ki a kőgazdag lány. Volt azért olyan is, aki meghívta enni és jelezte, hogy a FELÉT FIZETI IS. Ez a szöveg már Schmuck Andornak sem jött be…

Metta cicája után egy kutya

Leti és Csabi is beszélt a Borsnak arról, nekik mit jelent egy kutya. Az eb természetesen minden nyaraláson náluk van, megy velük a világ végére is és nem is akármilyen ellátásban részesül. Például

SAJÁT PARFÜMJE VAN.

Ha feltápászkodtál a sokkból akkor még eláruljuk, hogy kicsi zoknika is van rajta. Ez kettő okból is jó. Egyrészt ne sérüljön a picinyke luxusmancs, másrészt pedig a kődrága autó belseje is sértetlen maradjon. Hát így élnek a szerencsések kishazánkban!

Ezt olvastad? Sebestyén Balázs ennyiért árulja a házát.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük