Sebestyén Balázs indben fogja a fejét
Sebestyén Balázs eladja a luxusházát?

Felfoghatatlan hír jött Sebestyén Balázsról

Sebestyén Balázs az RTL-en vezeti éppen a Nyerő Párost, miközben a Rádió1 reggeli műsorában is ébreszti a hallgatókat, Rákóczi Feri és Vadon Jani társaságában. A luxusháza került most rivaldafénybe.

A sok munka pedig meghozta a gyümölcsét. Az egyik legismertebb és legértékesebb magyar celeb ugyanis a hírek szerint felfoghatatlanul sokért, mintegy 300 millió forintért árulja a luxusházát. A Blikk azt írja, 14 évvel ezelőtt sem szűkölködött, hiszen akkori áron 100 millióért vette a csodaotthont. Az értéke viszont közel másfél évtized alatt megtriplázódott.

Korábban a lapnak a sztár megsúgta, hogy még hitelt is kellett felvenniük hozzá, de nem hezitáltak a felségével, hiszen amikor Benett született, ideális megoldásnak tűnt a ház. Ráadásul biztos munkahellyel rendelkeztek, így belevágtak.

Ilyen Sebestyén Balázs luxusháza

“Érdeklődtem a házról, és megtudtam, hogy nem csalnak a fotók, az épület valóban minden igényt kielégít. A ház ráadásul egyedi tervezésű, szakmai berkekben is elismert, 2008-ban elnyerte Az év háza-díjat. Bőven van benne hely, az alsó szinten még wellness-szoba és szauna is található. Az összes helyiség tágas és élhető. A környék sem hagy kívánnivalót maga után, a ház csendes, családi házas övezetben fekszik, egy félreeső, biztonságos, pici utcában, ahol alig van forgalom” – mondta a Blikknek egy olvasó.

A hír pedig úgy tűnik tényleg igaz, mert Sebestyén Balázs a bulvárlapnak meg is erősítette mindezt. Azt mondta, hogy:

“Belevágtunk egy építkezésbe, amit most fejezünk be, kész vagyunk. Közelebb költözünk a gyerekek iskolájához, mert másfél órát utaztak reggelente. Nagyon szeretjük ezt az iskolát és szerettük volna, hogy közelebb legyenek hozzá.”

Ezt olvastad? Soha nem láttad még így a Nagy Ő villáját.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük