Schumacher Vanda váratlanul vallomást tett az Instagramon

Schumacher Vanda sokszor megkapja a kérdést, hogy mégis miből finanszírozza utazásait és luxus életszínvonalát. Most egy Instagram-poszt buktathatta le.

Schumacher Vandáról talán mindenkinek elsőként a luxus jut eszébe. A celeb szereti megmutatni, amije van, rendszeresen osztja meg Instagram-oldalán például, merre jár éppen. Tavasszal Mexikóból posztolt:

illetve a híres Los Angeles-i Rodeo Drive-ról is bejelentkezett.

Éppen ezért Schumacher Vanda rengetegszer szembesül a kérdéssel, hogy mégis miből is finanszírozza az utazásait, és a hétköznapinak nem mondható életszínvonalát. Vanda legtöbbször kitérő választ ad ezekre a kérdésekre, most viszont Instagram-oldalán osztott meg befektetési tanácsot – szúrta ki a Pénzcentrum.

„Sokkal kiszámíthatóbbnak tartok egy olyan projektet ami mögött valódi vagyon van, mint valami shitcoint aminek vagy felmegy az ára, vagy nem. Ahogy mindig elmondom, én nem foglalkozom napi kereskedéssel. Sokkal jobban szeretem a crypto világában is olyan projektekben tartani a pénzem ami mögött van valós érték. Ezért kezdtem el nagyobb figyelmet szentelni az ingatlan tokenizációnak is”

– olvasható Schumacher Vanda posztjában, amiben elmondása szerint a szépség csak informálni akarta követőit a digitális befektetési lehetőségekről.

Ezt olvastad? Íme Charlie Munger sorsfordító 7 mondata.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük