Itt a felfoghatatlan hír a visszatérő Hosszú Katinkáról. Megjött a válasz is!

Hosszú Katinka állítólag összeállította a kívánságlistáját, és nem fogta vissza magát.

Miután háromszoros olimpiai bajnok úszónő bejelentette, hogy indulni szeretne a jövő évi párizsi olimpián, újra kőkemény edzsébe kezdett. Hogy megfelelően fel tudjon készülni, részt venne a válogatott dubaji edzőtáborában, de egészen extra kérései is vannak.

Úgy tudni, a sztársportoló írásos beadványt intézett a Magyar Úszószövetséghez, amelyben azt kérte, hogy

  • a válogatottól külön, a családja jelenlétében utazhasson a Közel-Keletre,
  • a férjével, egyben edzőjével, Layber-Gelencsér Mátéval, a kis Kamíliával egy ötcsillagos szállodában tölthessék az idejüket,
  • sőt, kaphassanak egy saját bébiszittert is.

A szervezet a Blikkel azt közölte, még nem született döntés az ügyben, így még az sem kizárt, hogy végül – érdemei elismeréseként – teljesítik a kívánságát. Nem feltétlenül a luxuskéréseit, de arra talán van esélye, hogy a válogatottal elmehessen edzőtáborozni Dubajba.

Egyébként mindez már önmagában is nagy gesztus lenne: Katinkának ugyanis nincs meg az olimpiai induláshoz szükséges szintideje. Így jelenleg nem is élvezhetné a legjobbaknak járó lehetőségeket, bár júniusig úszhat még olyan időt, amivel bekerülhet az olimpiai csapatba.

„Lefelé ívelő pályafutás…”

Az ügyben megszólalt Sós Csaba szövetségi kapitány is. Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt mondta, Hosszúnak a szülés előtti utolsó versenye már egy masszívan lefelé ívelő pályafutást mutatott. Ráadásul ő sem lesz fiatalabb, ami miatt még az egyéni csúcsához közel kerülésnek sem lehet sok esélye.

Ezt olvastad? Sose találod ki, mire költötte egy lakás árát Dzsudzsák Balázs.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük