dubai utazás luxus 2023 burj el arab

Ilyen egy 4,2 milliós egyhetes dubai utazás – fotó

Lassan ideje már tervezgetni, hogy hova szeretnénk menni nyaralni. Vannak, akiknek a Balaton a kedvenc helyük, mások pedig inkább valami egzotikusabbat szeretnének és eszükbe jut egy maldív-szigeteki utazás. Egy dubai utazás erre például tökéletes.

Nos, fel is pattantunk a Richlife.hu oldalára, úgyis mindig segítenek találni valami jót. És rá is bukkantunk 3 egészen elképesztő és persze jó drága lehetőségre. Az első rögtön az ígért dubai luxus. A Burj el Arab hotelben, félpanzióval 4 233 919 forintért tölthetünk el hét napot, fejenként. Érdemes átgondolni.

Nézzük is az oldal leírásában, hogy mit ígér a szállás. Ez az egyedülálló hotel „az Arab torony”, egy mesterséges szigeten épült, Jumeirah Beach partjától mintegy 280 m-re. Formáját egy vitorla ihlette, mely fenséges eleganciával emelkedik ki a tengerből, s kínál nagyszerű luxust az utazást élvezőknek.

A létesítményhez tartozik 6 étterem, 2 bár,1 poolbár, 2 úszómedence, ebből 1 elkülönített gyermekmedence, 2 hullámfürdő csodálatos kilátással Dubaj városára, „Kids Club” (3-12 éves gyermekeknek) az épület 18. emeletén, exkluzív üzletek, privát strandterület napágyakkal és ernyőkkel. Mindez a repülőtértől 25 kilométerre található.

Akinek az arab kultúra kicsit idegen és valami teljesen mást keres, annak is van egy ajánlatunk. Utazás a Maldív-szigetekre. A hotel neve Four Seasons Landaa Giraavaru, ahol teljes ellátást kapunk. Itt van némi információ is a helíyről: Malétól észak-nyugatra a Balaa atoll egyik szigetén fekszik.

Hihetetlen luxus utazás

A mintegy 180 hektáros szigetet, közepében az UNESCO bioszféra rezervátumával, csodálatos tengerpart övezi. Maléra érkezés után hidroplán transzfer viszi a szigetre, kb. 30 perces repülőúttal. Egy hetet itt jóval olcsóbban megúszunk, hiszen fejenként csak 2 512 213 forintot kell fizetni.

Maldív sziget nyaralás 202 four seasons
Maldív-szigetek, Four seasons (Luxus utazás 2023-ban)

És hogy kiknek ajánlott ez az utazás? A resort egy paradicsomi menedék, hogy elvonulhasson és kikapcsolódhasson, messze a világ zajától. Az egykori kókuszültetvény, benne egy trópusi parkkal, mintegy 200 pálmával körülvéve, végtelennek tűnő fehér homokos tengerparttal, türkizkék vízzel varázsolja el az idelátogatókat. A főmólónál, a búvár centrum előtt található az egyik korallzátony, de további csodálatos korallzátonyok találhatók a sziget körül – írja a Richlife.

Hasonló cikkek

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük