Jákob Zoltán gyerek álom videó Ferrari
Jákob Zoltán venne egy szigetet a Maldív-szigeteken

Ő lehet Jákob Zoltán felesége

Jákob Zoltán megint megszólalt. Most nem a gyerekeiről beszélt, esetleg arról, hogy milyen az 1 milliárdos lakása. Sokkal inkább arról, hogy milyen nőket szeret. Mivel az ország egyik leggazdagabb emberéről van szó, foglalkozzunk pár mondat erejéig a gondolataival, hogy milyen lehet majd egyszer Jákob Zoltán felesége.

A TV2 következő Nagy Ő-je kendőzetlenül beszélt arról, hogy nem szereti, ha egy nő arra vár, hogy eltartsák. Nála hamarabb szóba jöhet nála olyasvalaki, aki keményen dolgozik – írja a Blikk.

„Van az úgy, hogy a pénz a szerelem útjába áll, ezt nagyon nehéz kiszűrni előre. Ezt a napok, hónapok, sőt, évek során lehet csak az én tapasztalataim szerint megmondani.” – mondja Jákob Zoltán milliárdos üzletember, aki hamarosan feleséget keres.

A luxust biztosítani tudó férfi azt mondja: „Szeretem, ha egy nő dolgozik, vagy mondjuk iskolába jár, vagy gyerekkel van otthon. Szeretem, hogyha aktív, tehát aki azt szeretné, hogy eltartsák, és otthon ül, várva a ruhákat és utazásokat, az nekem annyira nem szimpatikus.”

Na, ennyit lehet megértek a gondolatai. Ja és a legfontosabb számára egy nőben a humor. Szóval Jákob Zoltán már tudja, ki lehet a felesége.

Ezt olvastad? Jákob Zoltán arról is beszélt, ki lehet a barátnője.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük