Tóth Gabi fülbevslóval rövid hajjal a stúdióban
Tóth Gabi visszavágott a vele hergelőknek

Tóth Gabi olyat mutatott, hogy megakad a torkodon a kötelező akciós csirke

Tóth Gabi és új szerelme, Papp Máté Bence egy olyan budapesti étteremben jártak, ami a politikusok és sztárok nagy kedvence. Ehhez mérten természetesen jó drága is, de olyan fogásokat kapunk a pénzünkért, amit biztosan emlegetni fogunk egy darabig!

Úgy tűnik, Tóth Gabi sem veti meg a luxust, bár ez eddig sem volt titok: például írtunk már arról is, hogy több milliós Rolexet hord a csuklóján. Ez a modell az óraszakértő szerint még drágább, mint Hódi Pamela kalandos sorsú Rolexe.

Az énekesnőről az elmúlt időszakban szinte csak válása és új kapcsolata miatt írtak az újságok, de úgy tűnik, nem zavartatja magát. Új szerelmével, Papp Máté Bencével most egy igencsak drága étteremben látták őket.

A páros Budapest egyik legnívósabb éttermében, a Prime Steakhouse-ban költött el egy romantikus vacsorát az Instagram és Facebook storyk tanúsága szerint. Az étteremben gyakran fordulnak meg külföldi vendégek, sőt, hírességek és politikusok is.

Persze a menü sem mindennapi: igazi steak különlegességeket kóstolhatunk a világ minden tájáról, illetve igen gazdag borszekcióval rendelkezik. Gabiék egy fenséges desszerttálat rendeltek, de a libamáj sem maradhatott ki a a fogások közül – írja a Promotions.

Mennyit fizethettek?

Osztriga, kaviár és Wagyu bélszín – ez a világ legdrágább marhahúsa – is szerepel az étlapon. Már az előételt sem ússzuk meg 4000 forint alatt, a libamájjal készült fogások pedig 5500 forintnál kezdődnek. De kérhetünk steak-kóstoló tálat két főre 51 200 forintért, például egy ilyet:

A Tóth család egyik kedvence lehet

Nem csodálkozunk, hogy sztárok is rajonganak az étteremért, állítólag a kiszolgálás filmbe illő, páratlan személyzet gondoskodik arról, hogy minden vendég különlegesnek érezze magát és értéket kapjon a pénzéért.

Korábban Gabi testvére, Vera is járt már itt párjával, róluk videó is készült.

Ezt olvastad? Meglepő helyről került elő a 300 milliós gyűrű.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük