Letarolta Dubajt ez a gyönyörű magyar lány, nézd, mi történt ezután

Deák Edina megnyerte a Miss Influencer versenyt, és úgy tűnik, most az Egyesült Arab Emirátusokban horgonyoz le.

Deák Edina Karinát a Formula una, és a Miss Balaton versenyről is ismerhetjük, tanulmányait Londonban, a neves Condé Nast School of Fashion and Design iskolában végezte. Lassan 6 éve dolgozik tartalomgyártóként, folyamatosan járja a világot. Divattal, utazással kapcsolatos hírekkel, tippekkel, szállodákkal, és a fenntartható divattal építi a karrierjét. Ja, és saját márkája is van.

Megszólalt Deák Edina

A lány a Naphire.hu-nak azt mondta, éppen aktuális volt nála a költözés, amikor szembejött vele a verseny, így a döntés könnyű volt. Azonban nem számított rá, hogy akár nyerhet is, ugyanis 800 jelentkező közül kellett kitűnnie. Sikerrel járt, és most boldogan használhatja az álomautót, amit megnyert.

Edina egy elektromos Chevrolet Menlo EV tulajdonosa lett, amit büszkén meg is mutatott:

Mit tud az autó?

A Chevrolet Menlo a 2017-es Auto Shanghai kiállításon bemutatott Chevrolet FNR-X koncepción alapul. A Menlo sorozatgyártású változata 2019. november 8-án, az Anhui állambeli Hefeiben tartott gálaesten debütált. Az előrendelés decemberben kezdődött, a szállítások pedig 2020. február 20-án kezdődtek.

Az első Menlo lítium-ion akkumulátorral rendelkezett, amelynek kapacitása 52,5 kWh, hatótávolsága 410 kilométer volt. 2022-re az akkumulátorcsomagot 61,1 kWh kapacitásra, a motor teljesítményét pedig 130 kW-ra növelték, a hatótávolság pedig 518 kilométer lett.

2020-ban az első modellek ára 23 ezer dollár (kb. 8 millió forint) volt.

Ezt olvastad? Rácz Jenő pedig a Maldív-szigeteken pihenget.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük