egy férfi fekete ingben ül és mutogat egy stúdióban egy narancssárga kanapén a férfi rácz jenő séf a konyhafőnök sztárja
Rácz Jenő órája mindenkit elbűvölt, az instagramon mutatta meg

Rácz Jenő olyat mutatott a Sztárbox után, hogy csak irigykedni lehet rá

Rácz Jenő sztárséf számára elég kellemetlenül zárult a Sztárbox fináléja, de most a megpróbáltatásokat a Maldív-szigeteken heveri ki.

Ha luxusról van szó, Rácz Jenő nem fogja vissza magát: írtunk már arról, micsoda befektetést csinált az 53 milliós órájával, de arról is, milyen autóval rója az utakat (igaz, ebben van egy kis csavar). Mondjuk van is miből: Rumour nevő Michelin-csillagos étterme valószínűleg hoz némi pénzt a séfnek.

Rácz Jenő a Sztárbox döntője után (ahol elég csúnyán megsérült) most családjával együtt elutazott – írja a 168 Óra.

„Nemrég jöttem ki az utolsó vizsgálatomról, ahol szerencsére azt a hírt kaptam, hogy nincs szükség műtétre! A törés egy nagyon vékony csonton történt, így 2-3 héten belül összeforr, a duzzanat pedig pár nap alatt jobb lesz. Holnap szerencsére megyünk nyaralni, úgyhogy lesz időm kipihenni magamat… Ezért is volt számomra fontos, hogy megelőző vizsgálatokat végezzünk, hogy nehogy ott legyen majd baj egy szigeten a semmi közepén” – írta a sztárséf.

Most az is kiderült, hogy a család egészen pontosan a Maldív-szigeteken nyaral, és természetesen posztolt is róla, nehogy lemaradjunk.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük