nő nevet
Sokan nevetnek most Kanye West fogán

Fizetnél csak 1 forintot is, hogy kiszedjék az összes fogad és így nézz ki? Ő 290 milliót fizetett érte, most rajta röhög az egész világ!

Luxus a javából. Kanye West úgy tűnik, nem tud leállni.

A Daily Mail hozta először az elképesztő fotót és témát, miszerint a 46 éves amerikai rapper Kanye West úgy döntött, kiszedeti az összes fogát és titániumot rakat a helyére. Mit lehet erre mondani? Így semmit ugye, először látni kell. Mutatjuk is gyorsan

KANYE WEST FOGÁT

Elsőre elég meglepő, ugye? Nekünk másodjára is. A lapnak egyébként a Mosthir.hu szemléje szerint nyilatkozott a beavatkozást elvégző orvos is. Thomas Connelly azt mondta, egy élmény volt Ye-vel megcsinálni ezt az egészet. Ráadásul a víziójának és a fogorvoslás jelenlegi állásának köszönhetően egészen egyedi megjelenése lesz mostantól.

Ezt a netezők is így látják. A Daily Mail több kommentet is idéz és gyakorlatilag az összesben körberöhögik a sztárt. Leírják, hogy a mai világban az egész sztárkultúra arról szól, hogy egy kis hírnévért bármit megtesznek.

Sokan úgy látják az internetezők közül, hogy csak azért csinálta ezt a 290 millió forintos „befektetést”, hogy róla beszéljen az egész világ. Ez gyakorlatilag sikerült is, azt nem tudni, hogy erre a reakcióra számított-e a mostanában inkább a botrányaival előtérben lévő Kanye West.

Jó azért tudni, hogy míg a kisember azzal törődik, hogy miből fizeti majd ki a következő hónapban a rezsit, mások százmilliókat költsenek arra, hogy kinevessék őket.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük