emirates légiutaskísérők mosolyognak
Elképesztő dolgokat kapnak az Emirates légiutas kísérői

Hogy mi? Elképesztő dolog derült ki ezekről a légiutas kísérőkről

Az Emirates légitársaság nagy lehetőséget kínál sokaknak, Magyarországról is. Itt egy munka idénre, amihez magas fizetés jár.

Legutóbb akkor írtunk az Emirates légitársaságról, amikor egy egészen fantasztikus, minden igényt kielégítő, 2,3 millió forintos utazást mutattunk be részletesen.

Aki szeretne Dubajban élni, közben oskat keresni és még annál is többet utazni, annak van itt egy új lehetőség. A Pénzcentrum ugyanis azt írja, hogy az Emirates 2024-es széles törzsű flottabővítése arra kényszeríti őket, hogy még több légiutas kísérőt vegyenek fel.

KAPCSOLÓDÓ: Íme 5 remek álomutazás

Nem unalmas a meló, mivel a légitársaság utaskísérői 76 ország több mint 140 városába utazhatnak. Arra persze érdemes felkészülni, hogy a legkevesebb időt otthon fogod tölteni. Ehelyett gyakorlatilag minden este másik szállodában ébredhetsz, új helyeket és embereket megismerve.

Csak azok jelentkezzenek szerintünk, akik fel vannak készülve erre a pörgésre. A lap szerint egyébként olyan érdeklődőket várnak, akik frissen végeztek a középiskolában vagy az egyetemen. Az önéletrajzukban gyakornoki vagy részmunkaidős tapasztalatnak szerepelni kell. 

De még azok számára is nyitott a pozíció, akik rendelkeznek egy vagy többéves vendéglátóipari, vagy ügyfélszolgálati tapasztalattal, vagy akik a világot járva szeretnének izgalmas karriert építeni.

Elképesztő dolgok derültek ki a légiutas kísérőkről. A luxusfizetésen túl olyan extra szolgáltatásban is részesülnek a szerencsések, mint egy dubaji, tágas szállás, fogászati ellátás és a repülések alatt szállodai ingyenes lakhatás, költőpénzzel együtt. Miután valaki felvételt nyer, következik egy intenzív tanulási folyamat.

Itt a kiválasztottak olyan dolgokat sajátíthatnak el, mint a vendéglátás, a biztonság – beleértve az orvosi vészhelyzetek szakavatott kezelését – és az utaskiszolgálás legmagasabb szintű ismereteit. A nyolc héten át tartó oktatás után viszont kinyílik a világ és fentebb felsoroltakon túl a repülésekért járó pótdíjat és nyereségrészesedést is kapnak a munkavállalók. Ja és a fizetés teljesen adómentes.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük