egy szép szőke nő érdeklődve néz fekete ruhában a háttérben sok ember a közönség előtt asszony Szabó Zsófi az rtl műsorvezetője és sztárja
Szabó Zsófi kapja az ívet

Sokan kiborultak! Szabó Zsófi miatt morognak a netezők, vajon miért csinálta?

Szabó Zsófi az első munkanapját töltötte a Mokka adásában a TV2-nél, miután visszatért az RTL-tól az anyacsatornájához. A minap a műsorvezető kirakott egy fotót magáról Facebookra. Attól pezseg a Reddit…

Hajdú Péterrel már volt is egy érdekes beszélgetése. A Blikk abból azt emelte ki, hogy kicsit összekavarodtak a szavak a szájában, mert a férfi nevezte ki a Hell marketing igazgatójának. Szerencsére végül rendeződtek a dolgok.

Közben a Redditen más borította ki a magyarokat. Történetesen egy Facebook fotó és az azon látható fekete Louis Vuitton kabát. Az egyik felhasználó ugyanis felhívta arra a figyelmet, hogy ez a darab a weboldal szerint 4400 euróba, vagyis mostani árfolyamon olyan 1,7 millió forintba kerül.

„Érdekes, hogy néhány hónappal ezelőtt egy csúnya alacsony milliomos pasival hozták szóba. Azóta pedig láthatóan felvitte az Isten a dolgát. Ez a kabátka a weboldal szerint 4400€”

– vetette fel a Redditen Wise-Assistant-9544.

Ezután felrobbant a kommentszekció és mindenki a lehető legkülönfélébb dolgokra reagált. Volt, aki szerint a kommentelők, akik az árán csámcsognak, egyszerűen féltékenyek Szabó Zsófira. Mások szerint a szőkeség által viselt fekete kabát gagyi, esetleg úgy néz ki, mintha köntöst hordana.

Adódott a kérdés, miért csinálta Szabó Zsófi

Szerencsére akadt olyan is, aki megvédte Szabó Gyula lányát.

„Most voltam Milanoba , èlöben nagyon szèp ez a gyapjukabat!”

– fogalmazott szó és betű szerint Enough-Occasion-4837.

„Annyira szuperproli ez a túltolt márkajelzés. Ha nincs rajta semmi látványos logó, akkor az emberek nem tudják,hogy mennyi pénze van? Vagy miért kell ez?” – szállt be egy újabb hozzászóló a beszélgetésbe.

Sajnos idő hiányában nem tudjuk az összes kommentet berakni ide.

TIPP: Egy kattintásra vagy a teljes threadtől. Ehhez csak kattints ide és élvezd.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük