Rácz Jenő mosolyog világító háttér előtt sötét zakóban fehér ingben
Rácz Jenő joggal boldog

Rácz Jenő botrányosan drága luxusórát villantott

Rácz Jenő csuklóján csodaszép, ám botrányosan drága Hublot luxusóra csücsült a legújabb Instagram-sztorijában.

A sztárséf órájáról és luxus életéről többször is írtunk már a Luxushirek.hu oldalon. Például akkor, amikor egy szakértő segítségével azt fejtegettük, jó befektetést csinált az 53 milliós Patek Philippe megvásárlásával az RTL elismert sztárszakácsa.

Most a Bors szúrta ki, hogy a körülrajongott Rácz gyűjteménye újabb gyönyörűséggel bővült. Az Instagram oldalára kirakott sztoriban ugyanis feltűnt egy Spirit of Big Bang Titanium Rainbow. A lap szerint az ára egyáltalán nem csekélység, fogalmazhatunk úgy, hogy botrányosan drága. De mit jelent ez pontosan?

Rácz Jenő órája 37 millió forintba kerül

Íme a Hublot:

És hogy miért vet szemet Rácz Jenő egy-egy drágább, elegánsabb darabra? „Nem gazdasági megfontolásból, vagyis nem befektetési céllal vettem egyik órámat sem, és nem is értem azokat, akik ezért költenek egy-egy ritka és szép darabra”

– nyilatkozta még 2023-ban a lapnak.

Szerencsés helyzetben van, ugyanis hozzátette, hogy a szépsége és nem az ára fogja meg. Az utóbbi másodlagos számára, azt azonban kiemelte, hogy az sem árt, ha az értékállóbb darabokba szeret bele valaki.

A Hublot svájci luxusóramárkát 1980-ban alapította az olasz carlo Crocco. Híres az innovatív dizájn és az anyagok különleges ötvözetére való törekvéséről, mint például a kerámia, acél és a ritka ötvözetek. Elsőként hozták piacra a természetes kaucsuk szíjat, ami forradalmasította az óraipart. A Hublot a sport és a luxusórák világában egyaránt jelentős szerepet tölt be, támogatva jelentős sporteseményeket és csapatokat.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük