luxus család szeretet magyarország videó tiktok

Mi az a luxus, amiről nem mondanál le?

Ezzel a kérdéssel lépett oda egy magyar járókelőhöz a promotions.hu munkatársnője. A megkérdezett srác egészen váratlant húzott a válasszal, amin érdemes elgondolkodni. Főszerepben a család és a szeretet.

Ez a mostani cikkünk is a luxusról szól, csak kicsit máshogyan. Próbáljuk meghaladni az anyagi dolgokat. Akarjuk megérteni és megértetni, hogy rengeteg olyan dolgunk van az életben, ami nekünk természtes, másnak viszont elképzelhetetlen luxus. És nem, nem egy óra, nem egy telefon és nem egy autó, de még csak nem is a MacBook. Ilyen például a család.

@promotions.hu Ti miről nem mondanátok le? #fy #interjú #promotionshu #utca #utcaembere #luxus ♬ Let Me Down Slowly(抖音版) – 宇弟

„Hogyha luxus érzés, akkor én arra tudnék erről következtetni, hogy nem szeretném elhagyni azokat az embereket az életemben, akik nagyon szeretnek engem. Olyan családban nőttem fel, hogy édesapám nem volt velünk, így nem kaptam meg azt a szeretetet az életem során, amit eddig szerettem volna. Most van egy lány, akivel összejöttem és tőle kapok jelenleg annyi szeretetet, amennyit várok” – hangzott a címben feltett „Mi az a luxus, amiről nem mondanál le?” kérdésre.

Nos, ezen érdemes elgondolkodni!

Térjünk azért ki a „luxus” fogalmára. Nézzük, mit ír a Wikiszótár. Ez nem más, mint: Drága javak bőséges birtoklása; a legjobb és legdrágább anyagi, illetve szellemi javak észszerű szükségletet jóval meghaladó felhalmozása, használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek; fényűzés. Másik értelemben pedig a túlzott költekezést értjük alatta; egy személy, közösség anyagi erejét túlhaladó kiadás.

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

2 Comments

  1. avatar
    http gate io says:

    Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük