Jákob Zoli hajó
Jákob Zoli és lányai egy hajó fedélzetén nyaralnak

Jákob Zoli megmutatta – ilyen pazar a hajó, amin a lányaival utaznak

Jákob Zoli utazásáról már a múltkor írtunk, de most elindult a hajó és megint jelentkezett egy remek videóval. A következő Nagy Ő úgy döntött, hogy Instagram-oldalán megmutatja azt az óceánjárót, amin az időt múlatja a gyerekeivel.

És milyen jól tette. Igaz, hogy így csak a nyálunk csorog, de örülünk a boldogságuknak és persze irigykedünk. Néhány részletet korábaban már elárult a Hajozas.hu nevű oldal. Onnan megtudhattuk például, hogy a hajó, ami Jákob Zoli alatt van, ötször nagyobb, mint a Titanic volt.

Az üdülőhajót 2022-ben adták át és nem kevesebb, mint hétezer utas befogadására alkalmas. Vannak éttermek, színház, de még kaszinóban is pihenhet a megfáradt utazó. A hírek szerint a hajón egy jobb szoba egy hétre nagyjából 2300 euróba kerül. Ez mostani árfolyamon számolva körülbelül 830 ezer forintnak felel meg. Egy röpke fejszámolással már ki is jön, hogy négy főre mindez több mint 2,5 millió forintba kerül.

És akkor még a fogyasztásról nem is beszéltünk. Persze az is biztos, hogy a szépségiparban megtollasodott férfit nem fogja a földhöz csapni mindez.

No de nézzük is a remek Jákob Zoli videót a hajó fedélzetéről.

Ezt olvastad? Egy hétig ingyen evett és ivott egy anya a luxushotelben.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük