luxusszálloda videó youtube vadállat
Ilyen, amikor néhány méterre ülsz egy vadállat mellett

Centikre élt a vadállatoktól egy srác ebben a luxusszállodában. Mutatjuk, milyen érzés!

Néhányan, akik videókat osztanak meg a YouTube-on, fantasztikus életet élnek.

Különösen igaz ez az olyan vloggerekre, akik valami elképesztőt próbálhatnak ki, miközben tartalmat gyártanak belőle, hogy elkápráztassanak. Itt van például a „drewdoes” nevű csatorna. A srác fantasztikus dolgokat csinál. Eltölt száz órát a világ legdrágább városában, megkeresi a legelképesztőbb szállodákat, vagy éppen durva boltokat keres.

KAPCSOLÓDÓ: Ilyen lenyűgöző a legmenőbb magyar szállás

Most például arról számolt be, hogy vadállatokkal együtt alszik egy luxusszállodában. Izgalmasan hangzik, ugye? Ha tehetnénk, mi is kipróbálnánk. Talán a noszvaji és kapolcsi treehouse után ez lesz a következő, amit kipipálunk a bakancslistánkon.

Ha a videó leírását elolvasod, akkor láthatod, hogy Drew a fantasztikus videó kedvéért megszállt Belgiumban és Angliában lévő igazán exkluzív helyeken. Mindezt azért, hogy tigrisek, jegesmedvék, barnamedvék és fókák közelében lehessen, szinte folyamatosan.

Több szállás szafari parkban, míg egy másik egyenesen a londoni állatkertben volt. A Belgiumban lévő „Bear cabin” (medve kabin) ára meglehetősen borsos. Egyetlen éjszakáért 827 dollárt, vagyis nagyjából 280 ezer forintot fizetett. Persze azt mondja, hogy a különleges élményért egyszer megéri kifizetni. És valószínűleg igaza van.

A szállás impozáns és minden igényt kielégít. Van okostévé, trendi belső tér, hálószoba hatalmas ággyal és persze a kilátás, ami önmagáért beszél. A medvéket az óriási fürdőszoba luxus kádjából is nézheted ennyi pénzért. Mondjuk el is várjuk. De ez még nem minden. Egy beltéri szauna is a vendégek rendelkezésére áll, hogy izzadás közbe se kelljen lemondani a ragadozók látványáról.

A hely a Pairi Daiza, ami egy magántulajdonban lévő állatkert és botanikus kert Brugelette-ben, Hainautban, Belgiumban. A 65 hektáros nagy állatpark az egykori ciszterci cambroni apátság helyén található, és több mint 7000 állatnak ad otthont. Drew, elmondása szerint, soha nem látott még ennél fényűzőbb állatkertet. És ami az egészben csodálatos, hogy aki kibéreli a szobát, 24 órás hozzáférést kap a helyhez.

És ez még nem minden. A 9 perces videón érdemes az összes helyet megnézni. Ha kevésbé megy az angol, a beállításoknál kapcsold be a magyar feliratot és így bárki számára élvezhetővé és érthetővé válik, hogy miről is beszél ez a srác.

Drew, irigykedünk rád!

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük