Jákob Zoltán gyerek álom videó Ferrari
Jákob Zoltán venne egy szigetet a Maldív-szigeteken

Hallottad, mire készül már megint Jákob Zoltán?

Lassan összeáll a kép, mivel tölti manapság az idejét egy magyar szupergazdag.

Mostanában sokszor belegondoltunk, milyen is lehet Jákob Zolinak lenni. Először lányok versengtek a Nagy Ő kegyeiért, hogy aztán a Maldív-szigeteken pihenje ki a nagy hajtást a műkörömkirály. El tudnánk viselni, minden irigység nélkül.

Most pedig érkezett a következő adalék. Jákob Zoltán elgondolkodott egy sziget vásárlásán. Igen, egy valódi szigetet. Az legalább is biztos, hogy elgondolkodott az ötleten és hajlana rá. Ezt nyilatkozta a dúsgazdag. sikeres vállalkozó az Nlc.hu-nak.

KAPCSOLÓDÓ: Furcsa dolgot műveltek egy étteremben Jákob Zoltánnal

„Imádom a Maldív-szigeteket. Annyira nyugodt ott minden, a legszebbek a színek és ráadásul mindig nyár van. Nagyon vártam már, hogy kipróbáljam a helyi éttermeket is. Gondolkodtam már rajta, hogy veszek magamnak itt egy szigetet” – fogalmazott a beszélgetés során a Ferrarikat is imádó Jákob.

Hozzátette, hogy neki azok a helyek tetszenek a legjobban, ahol van egy kis zöld terület és egy kis világoskék rész. A sekély a víz azért tetszik neki, mert ezt fel lehetne töltetni homokkal, így pedig még nagyobb lenne a sziget nagysága.

A képen Jákob Zoltán van. Férfi középkorú, feltűnő fekete szemüvegben, borostás arccal, és rövid, őszülő hajjal néz a kamerába, háttérben a felhős égbolt és a tenger látható
Jákob Zoltán optimistán látja 2024-et

Kicsit amúgy még bizonytalan az ügyletben, mert sokat utazik, így nem tudja, hogy ki tudná-e valójában használni a saját szigetet, de azért még gondolkodik rajta.

Legutóbb ugye akkor foglalkoztunk vele, amikor a Maldív-szigetekről jelentkezett be az Instagram-oldalán, hogy megjósolja, milyen lesz 2024.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük