AMG Mercedes kamion baleset csehország rendőrség
Egy kamion segítségével kapták el az AMG Mercedes sofőrjét

Horrorbalesettel kaptak el a rendőrök egy ámokfutót

Németországban kezdődött az üldözés, miután egy tolvaj ellopott egy Mercedes AMG luxusautót.

A hvg.hu helyi lapokra hivatkozva azt írja, hogy az ottani zsaruk nem tudtak mit csinálni az őrült autóssal. Az A17-es autópályára hajtott fel és őrült tempóban a cseh határ felé autózott.

Útközben sikerült kikerülnie két német rendőrségi útlezárást és Csehországban tovább menekült. De nem tusdta, hogy hova került és kikkel áll szemben.

A helyi rendőrség ugyanis vakmerő húzásra szánta el magát. A lap cikke szerint egy teherautót állítottak az úton keresztbe, egy véletlenszerűen kiválasztott Volvo FH-t. A kamion sofőrje és a rendőrök, miután leparkoltak a járművel, fedezékbe húzódtak és vártak.

Nem is olyan sokára feltűnt a Mercedes AMG és ahelyett, hogy a sofőr megállt volna, megpróbált áthajtani a vontató és a betonkorlát között hagyott szűk helyen. Ennek következtében mindkét autót megrongálta és csak a szerencsén múlt, hogy nem hagyta ott a fogát.

A cseh rendőrök elfogták és letartóztatták a lengyel sofőrt, mint később kiderült, valamilyen drog hatása alatt vezetett. A kamion tulajdonosát pedig a cseh állam kárpótolja – írja a lap.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük