Mercedes Benz G osztály Magyarország leggazdagabb emberei
Mercedes Benz G osztály

Ezt az autót veszik most a leggazdagabb magyarok

Nincs rossz éve annak, aki gazdag. Mondjuk ez általában elmondható, de többen is beszéltek arról az elmúlt időszakban, hogy ilyen viszontagságos időkben azért lehet halászni a zavarosban. Ezeket az autókat veszik Magyarország leggazdagabb emberei.

Nézzük például a Magyarországon elkelt luxusautók piacát. A Jarmuipar.hu cikke szerint jól indult sokaknak az év itthon, hiszen számos nagyon drága luxus- és sportautó talált gazdára. Az is kiderült, hogy mi volt a kedvencük ezeknek az embereknek áprilisban.

A Datahouse összesítését alapul véve rájöhetünk, hogy idén eddig a legtöbbet az alapáron 50 millió forintnál drágább luxusautóknál a Mercedes-Benz G-osztály AMG-ből adták el. Áprilisban nyolc darab talált gazdára, 2023-ban pedig eddig már 43 járgány kelt el, amiket Magyarország leggazdagabb emberei vehettek meg.

A második helyen szerepel a Mercedes-Benz S Maybach. Itt azt tapasztalhatjuk, hogy az elmúlt hónapban 5 vásárló vetette ki rá a hálóját, míg idén 13 hasonló új darab szaladgál a magyar utakon.

Jöjjön a dobogó legalsó fokának szereplője. A Mercedes-Benz SL AMG a helyezéséhez hasonlóan 3 eladott darabbal büszkélkedhet. Ha az 2023-as összesítést nézzük, akkor azt látjuk, hogy összességében kilenc autót vásároltak meg a szupergazdag honfitársaink.

Ezt olvastad:

Íme Magyarország leggazdagabb emberei.

Bombasiker küszöbén a magyar Kincsem Hyper-GT

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük