Elon Musk leggazdagabb ember

Először van három magyar a világ leggazdagabbjai között

Három magyar került fel a Forbes globális „leggazdagabb ember a világon” listájára – írja a magyar kiadás.

Az is kiderült, hogy már nem Elon Musk a világ leggazdagabb embere. A milliárdosok közel fele szegényebb, mint egy évvel ezelőtt: a részvényárak zuhanása és az emelkedő kamatlábak rosszabb évet jelentettek nekik is – írja a Forbes.hu.

Nézzük is gyorsan a dobogót. Elon Musk az elsőről a második helyre esett vissza, miután a Twitter felvásárlása körüli botrányok magukkal hozták a Tesla-részvényárak esését is. A harmadik helyen Jeff Bezos Amazon-vezér áll – írja a lap.

A világ leggazdagabb embere nem más, mint Bernard Arnault az LVMH, a világ legnagyobb luxuscégének vezérigazgatója. Ami nekünk magyaroknak még fontos lehet, hogy három honfitársunk is ott vitézkedik a legjobbak között.

Ott van ugye Csányi Sándor, aki az 1905. helyen szerepel (íme 5 érdekesség az OTP vezetőjéről) 1,5 milliárd dolláros becsült vagyonnal. 2023-ban szerepel először a listán Felcsuti Zsolt. Ő a 2259. helyre került 1,2 milliárddal. Mészáros Lőrinc, a jelenlegi 3. leggazdagabb magyar szintén ekkora becsült vagyonnal szerepel a világ leggazdagabb embereinek listáján.

Ezt olvastad? Ő a világ, önerőből leggazdagabb nője! És azt, hogy Elon Musk csinál egy mesterséges intelligenciát?

Hasonló cikkek

6 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük