Lamborghini Huracán luxusautó Birmingham
Lamborghini Huracán: a birminghami rendőrök lefoglalták a luxusautót

Ez a luxusautós bunkó azt hitte, neki mindent szabad, hát nem!

Egészen elképesztő történetet hozott a Vezess.hu Birmingham utcájáról. A helyi rendőrök megállítottak ugyanis egy Lamborghini Huracán típusú autót, aminek a sofőrje őrületes produkcióba kezdett.

Az egész úgy indult, hogy kiderült, a luxusautón nincs se gépjárműadó, se kötelező felelősség-biztosítás. A vezető először azt állította, hogy ő ugyan befizette, csak valamiért a rendszer hibás, ezért nem mutatja. Azután változtatott az álláspontján és a lap szerint már azt mondta, hogy ezekre már nem maradt pénze.

Nyilván ugye az utolsó garasaiból vette a járgányt.

Lamborghini Huracán

A Lamborghini márka mindig is a sebesség, az elegancia és a luxus szinonimája volt. Az olasz autógyártó legendásan gyönyörű és teljesítménycentrikus gépeket tervez, amelyek tökéletesen kombinálják a művészetet és az autógyártást. Az egyik ilyen autó a Lamborghini Huracán, amely nem csak a vállalkozó szellemet tükrözi, hanem a szuperautók világában is állandó név.

A Lamborghini Huracán káprázatos megjelenéssel rendelkezik, amely azonnal vonzza a tekinteteket. Az autó lenyűgöző formatervezése szigorú vonalakkal, éles élekkel és izmos ívekkel rendelkezik, amelyek dinamikus mozgást sugároznak még akkor is, amikor a gép áll. Az aerodinamikailag optimalizált külső dizájn nem csak a látványt szolgálja, hanem a stabilitást és a vezetési élményt is növeli.

Az igazi csoda azonban a Lamborghini Huracán motorházteteje alatt található. Az autót egy hatalmas V10-es motor hajtja, amely képes elkápráztatni a vezetőt. A motor erőteljesen dübörög, amikor a gázpedált lenyomjuk, és magával ragadó sebességgel hajtja az autót. A Huracán akár 600 lóerős teljesítményt is produkál, ami lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt óriási sebességre gyorsuljon. Az autó rendelkezik egy speciális összkerékhajtással, amely még jobb tapadást és irányíthatóságot biztosít a legextrémebb vezetési körülmények között is.

Na de visszatérve a konkrét esetre, a srácnak az az ötlete támadt, hogy ott a helyszínen elintézi a biztosításokat. A Vezess.hu azt írja, ez a terve is kudarcba fulladt, mivel nem működött a telefonja. Az ötletére pedig, hogy a rendőrök adják oda az övéket, nem voltak nyitottak.

Így lefoglalták az extravagáns sportautót. Az autót kivonták a forgalomból: a tulajdonosnak most nem csak a kötelező adókat és díjakat kell megfizetnie ahhoz, hogy visszakaphassa a kocsit, de combos bírságot is kirónak rá ezen felül.

MOST HÍR

[wp-rss-aggregator template=”default”]

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük