templom anglia luxuslakás
Ez az 1850-ben épült teplom luxuslakás otthona lett

Ilyen belül az 1850-ben épült templomból kialakított luxuslakás

Láttunk már luxuslakást eleget. Például Jákob Zoli is folyton tukmálja az országra a milliárdos kecóját, meg aztán megnéztük a börtönben csücsülő Lagzi Lajcsi milliárdokat érő birtokát is.

Na de ez a templomból varázsolt csoda végképp elvarázsolt minket. Nézzük kicsit a részleteket. A Blikk újságírója bukkant rá az 1850-ben épült vallási szentélyből kialakított otthonra, ami öt hálószobát rejt. A lakást egy viktoriánius ­templomból csinálták meg, méghozzá Angliában.

325 négyzetméteren terül el a különleges luxuslakás, amely valódi kényelmet biztosít a család számára. A melléképületben lakhat mondjuk a személyzet, de ha igény van rá, például iroda, vagy játékbarlang is kialakítható belőle.

templom luxuslakás anglia fotó
Templomból luxuslakás

Külcsín és belbecs, mondaná egy hozzáértő szakértő. Itt pedig ez különösen igaz, hiszen hiába lehet ijesztő kívülről, mindennel felszerelték, amire 2023-ban szükség lehet. Kapott a felújítás során padlófűtést, szellőztetőrendszert, biztonsági kamerarendszert, ráadásul okos és energiatakarékos smart-home technológia szolgálja a kényelmet – írja a lap képszerkesztője, Csanda Gyula.

Ezt olvastad? Kis Grófo megmutatta a házát.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük