Hegedüs Éva legbefolyásosabb magyar nő luxusóra

Ilyen luxus órát hord Hegedüs Éva a legbefolyásosabb magyar nő

Szokás szerint a Forbes kijött azoknak a nőknek a listájával, akiknek a véleménye és tettei befolyásolják a magyar közéletet. Üzleti kategóriában 2023-nam Magyarország legbefolyásosabb nője Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója lett. A kezén pedig luxusóra virít.

Róla elöljáróban annyit érdemes talán tudni, hogy megalapítása óta vezeti a bankot. Érdekesség, hogy az üzletasszony – bár tavaly eladta szinte az összes részvényét Tiborcz Istvánnak – jelenleg is nagy hatással van a cég életére.

A Forbes interjújából kiderül, hogy meglátása szerint Orbán Viktor veje valóban pénzügyi befektetőként érkezett a bankhoz és így is viselkedik. További érdekesség, hogy Orbán Ráhel ezen a listán a harmadik helyen szerepel. Mondhatjuk tehát, hogy Tiborcz István beette magát a legbefolyásosabb magyar nők hétköznapjaiba. Na de lapozzunk!

A Csukló Szpotting Instagram oldala máris kirakott egy képet, amin Hegedüs Éva visel egy órát. egy női, 26 gyémánttal kirakott Tag Heuer Monaco órát visel, egy kígyóbőr szíjon. Ez egy kifutott modell, kevés helyen elérhető, nagyjából 2 millió forint körül mozog a piaci ára – írja a szakmaiságban szinte felülmúlhatatlan oldal.

Az óra jellemzőihez hozzátették még, hogy, női darabhoz képest elé nagy méretű. 38×38-as ami a kocka tokforma miatt talán még nagyobbnak is tűnik. A 13 milliméteres vastagsággal épp még hordható nagyságú, de nem tartozik a legvékonyabb női modellek közé. És van itt még valami. 22-es szíj megy rá, amivel elég nagyot kinyes a csuklóból.

Legutóbb egyébként Balogh Levente és Varga Judit óráiról beszéltünk. Utóbbi esetében kaptuk is a kommentet, hogy az óra nem itt kezdődik. Mit mondjunk erre, szeretnénk „csak” 2 milliót költeni egy ilyen darabra, hogy ajándékba adjuk.

Luxusóra másokon

Amit Balogh Levente kezén láthatunk, az egy Rolex Sky-Dweller, tömör rózsa arany tokban érkező, fehér számlapos luxusóra. Képes két időzóna mutatására is. A Sky-Dweller a Rolex legfiatalabb termékcsaládja, amely 2022-ben lett pontosan 10 éves. Olyan mechanikus naptár van benne, amely tudja, hogy az adott hónap hány napos. Azt azonban mégsem, hogy a február 28 vagy 29 napos éppen. 

Varga Judit az árstop bevezetésekor egy piacon tűnt fel. A csuklóján ekkor volt látható a nagyjából másfél millió forintot érő Cartier Clé de Cartier óra. Korábban a 444-nek Magyar Péter azt írta, hogy a luxusórát ő vásárolta a miniszter 40. születésnapjára. Akkor az RTL megnézte, hogy az értékes szerkezet a gyártó oldalán 5500 euróért volt feltüntetve. Ez mostani árfolyamon nagyjából 2 millió forint – írta a lap.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük