Balogh Levente cápák között rtl rolex óra

Ilyen 20 milliós luxusórát visel Balogh Levente

Múltkor írtunk már cikket az RTL-en futó Cápák között című műsorról. Kiderült, hogy Balogh Levente, Tomán Szabina, Balogh Petya, Moldován András és Lakatos István sem kap pénzt a műsorért a csatornától. De igazából nem is vannak rászorulva és másért vannak ott. Például Most egy Rolex óráról lesz szó.

Ráadásul egyébként is akad ott mit a tejbe aprítani szerencsére. Elég, ha csak a Szentkirályi ásványvíz milliárdos moguljára, Balogh Leventére gondolunk. Pörgettük a TikTokot és rábukkantunk egy érdekes videóra. Ezt hoztuk most el nektek.

A „Beszéljünk órákról” csatornán esett szó ugyanis az üzletember kiegészítőjéről. De nézzük is pontosan, miről lesz szó. Amit Balogh Levente kezén láthatunk, az egy Rolex Sky-Dweller, tömör rózsa arany tokban érkező, fehér számlapos luxus, világjáró óra. Képes két időzóna mutatására is.

@beszeljunkorakrol

Válasz @rroli1010 részére Balogh Levente órája egy rózsaszín arany Everrose gold tokos Rolex Skydweller 326835 #órák #karóra #rolex #baloghlevente #skydweller #nekedbe #hírességekórái

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show
Balogh Levente órája

A Sky-Dweller a Rolex legfiatalabb termékcsaládja, amely 2022-ben lett pontosan 10 éves. Olyan mechanikus naptár van benne, amely tudja, hogy az adott hónap hány napos. Azt azonban mégsem, hogy a február 28 vagy 29 napos éppen. Balogh Levente Rolexének az ára elég borsos, 50 ezer euró fölött van, ami jelenlegi árfolyammal számolva is közel 20 millió forint – hallható a „Beszéljünk órákról” TikTok csatorna videójában.

A Rolex egyébként egy svájci luxusóra márka, amelyet 1905-ben alapítottak Genfben. Azóta az óráik szinte a legismertebb és legkelendőbb darabok a világon.

A Rolex órák kiváló minőségű anyagokból készülnek, és precízen illeszkednek egymáshoz. A beléjük épített mechanizmusok magas szintű pontosságot biztosítanak, ami miatt a Rolex órák híresek a megbízhatóságukról. A cég továbbá folyamatosan fejleszti a technológiáját, hogy a luxus darabjai még tartósabbak és pontosabbak legyenek.

Igényes külsővel rendelkeznek, és többféle stílus közül választhatunk. Az órák között megtaláljuk a hagyományos, klasszikus stílusoktól a modernebb, sportos megjelenésig terjedő skálán elhelyezkedő darabokat is.

Nem Balogh Levente Rolexe a legdrágább a világon

Nem csak a kiváló minőségükről és csodálatos megjelenésükről híresek. A cég nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és a társadalmi felelősségvállalásra is. A vállalat a környezetvédelemre és a fenntartható fejlődésre összpontosít, és több kezdeményezést is támogat ezen a területen.

Összességében a Rolex egy olyan márka, amely egyesíti az eleganciát, a minőséget és a funkcionalitást. Az órák nem csak időmérő eszközként funkcionálnak, hanem valódi műalkotásokként is szolgálnak. A Rolex órák nagyszerű befektetést jelentenek azoknak, akik a legmagasabb minőségre és kifinomult stílusra vágynak.

Itt van Hegedüs Éva (legbefolyásosabb magyar nő) órája

Melyik a legdrágább Rolex? Jelenleg ezt a címet a „Rolex Daytona Ref. 6263 Oyster Albino” modell viseli, amelyet az egyik legismertebb aukciósház, a Christie’s árverésén értékesítettek 2014-ben 1,8 millió dollárért. Azért is különleges például, mert az óralapján a szokásos fekete számjegyek helyett fehér számjegyek találhatók, és az ilyen típusú órák nagyon ritkák és nagyon keresettek a gyűjtők között.

Hasonló cikkek

6 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük