luxus kutyaház

Bámulatos luxus kutyaházat épített egy srác

Az emerikai Johnathan Lower ingatlanokkal foglalkozik. És ha már ez a szakmája, arra gondolt, a kutyájának miért ne legyen jó. Varázsolt is neki egy luxus kutyaházat, nem akármilyen belsővel.

Kutyaház házilag. Erről lesz szó. Mindannyian elégedettek lennénk az élettel, ha úgy élhetnénk, mint ez az eb. A mindössze 2 éves Teddy megkapta álmai kuckóját.

Ráadásul úgy, hogy nem is kérte. A srác pedig a TikTokra töltött fel egy videót a végeredményről és nem túlzás, tarol vele.

A több mint 13 milliós megtekintésnél járó videóban Johnathan megmutatja, pontosan mit is alkotott. A luxus kutyaháznak két oldalról is van bejárata. Van benne Teddy kutyusnak egy menő fekhely és ha unatkozna, még tévét is nézhet.

A fűtés a kutyaházban egy kandalló segítségével van megoldva és ugyanez gondoskodik a megfelelő hangulatról is. Sőt, most őrültök meg, ha szeretne valamit, van egy csengője. Így, ha éppen szomjas, éhes, vagy éppen masszázst szeretne, csak ráteszi a mancsát és a srác már rohan is – írja a Buzzfeed.

@aguyandagolden Reply to @liliijeann Answers to a few questions that have been asked multiple times on one of our viral videos! #fyp #diy #dog #goldenretriever #dogs ♬ Sunny Day – Ted Fresco

A helyes kis kuckó egyik zsivány kiegészítője a lábtörlő, a kicsi ablaktól pedig egyszerűen elolvadtunk. Ha valaha a kutyánknak kutyaházat tervezünk, biztos, hogy valami ilyesmit szeretnénk csinálni. Van odabent még kutyás magazin és egy kép az állatról is.

Hogyan jutott eszébe a kutyaház építése?

Johnathan a lapnak elmondta, hogy egyik ügyfelét kísérve jutott eszébe az ötlet. „Éppen egy eladó házat mutattam meg és a tulajoknak volt a lépcső alatt egy kis játszó részük a gyerekeknek. Csak egy nyitott tér volt, mindenféle holmival, de nekem egyből az ugrott be, milyen jó lenne valam hasonlót csinálni Teddynek” – fogalmazott.

Hozzátette, hogy az egészet a saját két kezével alkotta meg. A belső nem volt több másfél hétnél, amíg berendezte, a külső burkolatot pedig egyetlen hétvége alatt dobta össze. Mindezt azért, hogy Teddy egy szigetelt kutyaházban tölthesse a szabadidejét. Be akarunk költözni mellé.

Láttad? Lagzi Lajcsi is árulja a házát. 5 milliárd forintért.

Hasonló cikkek

3 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük