Novák Katalin III Károly brit király koronázási ajándék
Novák Katalin III Károly brit király koronázási ajándék

Novák Katalin nem akármit ajándékoz III. Károly királynak

III. Károly brit király koronázása szombaton lesz Londonban, a Westminster-apátságban. Novák Katalin és férje, Veres István is a helyszínre utazik, hogy Magyarországot képviselje – írja cikkében a Blikk. 

Novák Katalin köztársasági elnök a közösségi oldalán büszkélkedett el azzal, hogy befértek a 2000 meghívott vendég közé.

A lap persze, hogy megkereste a Sándor-palotát, ahonnan készségesen válaszoltak is az úttal kapcsolatban.

Azt írták, hogy „Novák Katalin elnök asszony részvétele történelmi jelentőségű, ugyanis hivatalban lévő magyar államfő most vesz részt először brit uralkodó koronázásán. Az ünnepi eseményt megelőző estén III. Károly exkluzív állófogadást tart a Buckhingam Palotában, amelyre az elnök asszony és férje szintén meghívást kapott”. 

A köztársasági elnök természetesen több ajándékot is visz magával a koronázási ceremóniára. Marton Lászlónak a Lovas kisplasztikkája lesz az egyik ajándék. De Burger Barna a „The Blue Rambler” című fotókötete és a III. Károly és Kamilla névjelével gravírozott két pár

Mauna túrabakancs is a királyi páré lesz

– tette hozzá a hivatal. Igazi luxusajándékok lesz tehát Novák Katalin és férje birtokában, amelyeket III. Károly brit király koronázására szántak.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük