Most derült ki Berki Krisztián csúnya titka

Berki Krisztián egy Rolex órával lepte meg szerelmét. A több mint négymilliós darab volt az egyetlen, amit Pamela megtartott a szakításuk után. Ám mint kiderült, volt egy kis csavar a sztoriban.

Ahogy azt már jó előre beharangozták, Hódi Pamela lesz a péntek esti Beköltözve vendége Hajdú Péter YouTube-csatornáján. Kiderült, hogy szó lesz egy bizonyos luxusóráról is, amelyet a sztáranyuka volt férjétől, az azóta elhunyt Berki Krisztiántól kapott.

Már jó ideje együtt voltak a celebbel, amikor Krisztián egy találkozó alkalmával átnyújtotta az igencsak drága ajándékot. A videón többször is megcsodálhatjuk Pamela csuklóján:

„Beültem a kocsiba, majd odanyomta ezt az órát dobozostul. Mondom: minek nekem Rolex? Hiszen soha nem voltak azelőtt ilyen dolgaim… Aztán persze hordtam, de egyszer csak eltűnt az óra…” – emlékezett vissza Pamela, aki azt hitte, elvesztette az órát.

Ám végül kiderült, hogy valójában nem erről volt szó: Krisztián egyszer nyitva hagyta a gardróbjuk ajtaját, amit egyébként mindig bezárt, Pamela pedig ott találta párja táskáját, benne a Rolexszel – írja a Blikk.

„Felvettem a csuklómra, jó volt rám. Mondom, nem hiszem el, hogy visszalopja az ajándékát! Ráadásul már körbejárta, hogy ki lophatta el. Még engem is meggyanúsított, hogy biztos elhagytam a Westendben”

– folytatta a hihetetlen történetet a sztáranyuka.

Hódi Pamela természetesen számonkérte a párját, de nem kapott egyenes választ Berkitől. Mivel érzelmileg nem kötődik az órához, azt fontolgatja, hogy egyszer majd a lányuknak adja, vagyis a Rolex a családban marad.

Ikonikus időmérőt vett Berki Krisztián

A Rolex hivatalos oldala szerint az 1953-ban bemutatott Rolex Submariner volt az első búvár karóra, amely akkoriban 100 méteres mélységig vízálló volt – ma már akár 300 méterig is merülhetünk vele.

Több színösszeállításban is elérhető, megmutatjuk közelről is:

Fokozatosan forgatható lünetta, világító kijelző, nagyméretű mutatók és órajelek – a cég szerint a Submariner egy „ikonikus időmérő, amelynek hírneve ma már túlmutat azon a professzionális világon, amely számára először tervezték”.

Ezt olvastad? Putyin luxusjachtja furcsa helyen tűnt fel.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük