Gáspár Laci Rolex óra

Gáspár Laci 6 milliós Rolex órájától sokkot kapott egy kommentelő

Miután megírtuk, hogy Gáspár Laci Pachert Balázs boltjában járt, érdekes dolog történt. Az ATV TikTok csatornája rákérdezett egy szakértőnél, hogy a YouTube videóban az énekes milyen órát kapott. És válaszoltak is neki, aztán pedig leoltotta egy kommentelő őt és Gáspár Laci óráját is.

A Beszéljünk órákról csatorna válaszából egyébként először is az derült ki, hogy Gáspár Laci Rolex órát viselt. Egy GMT Master II-es darabot. Ez a darab három időzónát képes mutatni és arany acél a szerkezete.

Ennek a sportórának a piaci ára jelenleg 15 ezer euró környékén van, tehát nagyjából 6 millió forint. Az tehát ebből kiderül, hogy egy órár többet hajlandó költeni az X-Faktor mentora, mint cipőre. Ott nála 2 ezer eurónál van nagyjából a határ, ahogyan azt a cipőboltban el is mondta.

Laci egyébként a korábbi videóban arról is beszélt, hogy gyerekként irigyelte, aki ilyet hordott. Aztán tett érte, hogy neki is legyen. Már 11 éves korában dolgozott, hogy a nyár végén a keresetéből tudjon venni egy csukát. Olyat, amilyet az osztálytársa hordott és amit – nevetve mondja – neki gyártottak. Ez a jó hozzáállás.

@beszeljunkorakrol Válasz @atvhu részére Gáspár Laci órája YouTuberól @balazskicks videójából egy Rolex GMT Master II 116713LN, ami egy akár 3 időzónát mutatni képes arany-acél sportóra #órák #karóra #rolex #gáspárlaci #hírességekórái #nekedbelegyen ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Persze semmilyen tartalom nem lehet elég jó ahhoz, hogy bárki ne kötne bele egy pillanat alatt. Máris érkezett a kommentelők között valaki, aki szerint Gáspár Laci órája unalmas (régóta viseli) és ezt az órát már sokadjára mondta be a csatorna.

Lakatos Zsoltnak több sem kellett. Jött is egy újabb videó, amiben „felhívta” Gáspár Lacit és felhívta a figyelmét, higy a júzerek szerint unalmas az órája. Vegyen már másikat. Ezt itt tudjátok megnézni.

Hasonló cikkek

4 Comments

  1. Elképesztő ajándékot kaptak ezek a politikusok says:

    […] A Toyota városi terepjáró és a két BMW értéke mintegy 1,6 millió dollár volt. Zardari csak 240 ezer dollárnak megfelelő összeget fizetett ki, hogy megtarthassa őket. Imran Hán volt miniszterelnök 2018-ban hatezer dollárért vásárolhatott meg egy megközelítőleg 32 ezer dollár értékre becsült Rolex karórát. […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük