bodrogi gyula kalapban piros pulóverben
Bodrogi Gyula 90 évesen is bátran vezet

Rendkívül megosztó hír érkezett Bodrogi Gyuláról

Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze 90 éves lesz, de őt ez cseppet sem zavarja. Nemrég ismét megújíttatta a jogosítványát, és egy gyönyörű Mercedesszel rója az utakat. Ez bizony megosztó hír. Vannak, akik akik a közösségi oldalakon azt írják, hogy 60 év felett már ne vezessen senki. Mások szerint pedig addig üljön valaki a volán mögé, amíg az egészsége és a reflexei engedik.

Ha sportautóról van szó, valószínűleg sokaknak Jákob Zoltán jut először eszébe, a milliárdos ugyanis híres tűzpiros Ferrarijairól, sőt, most egy SUV-t is beújított. De vannak, akik a Mercedesre esküsznek, itthon idén tavasszal ezekből a luxusautókból fogyott a legtöbb.

Úgy tűnik, Bodrogi Gyula is a mercisek táborát erősíti: a Nemzet Színésze, aki jövőre lesz kereken 90 éves, egy Mercedes Benz Cabrioletet vezet. A legenda jogosítványát ráadásul nemrég hosszabbították meg újabb három évre, így egy darabig még élvezheti a járgányt – írja a Promotions.

Mennyibe kerül Bodrogi Gyula autója?

A meseszép sportautót a fiától kapta néhány éve ajándékba, az autó ára 30 millió forint körül van. Sötét metálkék színével kitűnik a tömegből, nem sok furikázik belőle nálunk. Szóval ha meglátsz egy ilyen színű autót, akkor azt jó eséllyel Bodrogi Gyula vezeti.

Ebben a bemutatóban is jól látszik, milyen fenséges élmény egy ilyen autót vezetni:

Utánanéztünk a Hasznaltauto.hu-n, mégis mennyire elérhetetlen egy ilyen csodajárgány. Használtan 11 millió forinttól találtunk modelleket, 2015-ös évjárattól.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük