Krausz Gábor mutat a kezéve
Krausz Gábor igazi luxusórával a kezén mutatkozott

Íme Krausz Gábor titka! Kiderült, mi van a csuklóján és egészen megdöbbentő

Krausz Gábor és Tóth Gabi válása már augusztus óta foglalkoztatja a rajongókat és az újságírókat. A történet a végére ért, ugyanis a sztárséf elárulta, hogy 2023 végén, valamivel karácsony előtt hivatalosan is elváltak – erről a Mosthir.hu is beszámolt.

Miután elgyászolták a kapcsolatukat, a rajongók máris újabb dologra vetették vigyázó tekintetüket. De mi is ez pontosan? Nem más, mint Krausz Gábor órája. A sztárséfet egy igazi legendás luxusórával a csuklóján fotózták le. A TV2 sztárja ugyanis egy Rolexet hord, hogy mindig a pontos időt láthassa.

Krausz Gábor órája egy speciális típus, a GMT-Master II, amelyet eredetileg a Rolex a pilóták számára tervezett. Ezen belül a modell egy „Pepsi” becenevű változat, amit a szíján lévő lünetta jellegzetes kék-piros színkombinációjáról neveztek el. Megjegyzendő, hogy más színkombinációjú GMT-Master II órák is léteznek, melyeknek eltérő beceneveik vannak.

A Promotions kikutatta, hogy mennyibe kerülhet a Krausz Gábor csuklóján csücsülő Rolex. Nos, azt találták, hogy bizony drága mulatság. A legolcsóbb darab 3,3 millió forint volt, de a jobbak csúcsára a 20 millió forintot is bőven veri.

Nem Krausz Gábor az egyetlen, aki drága holmikban tűnik fel. Szoboszlai Dominik egyszerű szettje például több, mint 2 millió forintba került, ahogyan azt a Luxushirek.hu oldalon is megírtuk korábban.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük