Mészáros Lőrinc
Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

Ilyen nincs! Elképesztő dologgal buktak le karácsonykor Mészáros Lőrincék

Arról már korábban beszámolt a magyar sajtó, hogy Magyarország leggazdagabb embere, Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea a Szentestét családi körben töltik. Azután indul a rokonlátogatás. A friss hírek szerint nem is akárhogyan.

Már napokkal karácsony előtt megosztotta az Instagramon Várkonyi Andrea, hogy milyen karácsonyfát állítottak idén. A csillogó, villogó szépség alatt ajándékok nem, csak az ünnepre emlékeztető figurák kaptak helyet. A feleség egy interjúban a családi szokásokról is szót ejtett. Elmondta, hogy a Szentestét otthon töltik a férjével és a gyerekkel, majd 25-én felkerekednek és rokonlátogatásra indulnak.

Egyből be is indult a fantáziánk, hogy milyen lehet a volán mögött üldögélő, az autópályán száguldó és a dugón bosszankodó Mészáros Lőrinc. De mindez felesleges időtöltés volt.

A Telex.hu arról írt, hogy mindez igaz lehet, mivel újra feltűnt az az OE-XWY lajstromjelű osztrák helikopter, amelyből novemberben látták kiszállni Mészárosékat a szegedi repülőtéren. A gép, amely karácsonyi körútra indult, kedden délelőtt 10:40-kor hagyta el Budaörsöt.

A rendelkezésre álló adatok alapján az AgustaWestland A109 típusú helikopter 11 óra körül már Kiskunfélegyháza közelében repült. De, hasonlóan a novemberi esethez, a jel itt is megszakadt. Bár nem állapítható meg egyértelműen, hogy Mészárosék Szegeden landoltak-e, a gép által megtett út ezt feltételezi.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük